Elektronik SteelSeries Arctis Nova 3 1.800TL

Hocam peki Logitech G335, oyunlar ve müzikler konusunda, nova 3 kadar başarılı mı? Kulak ızgaraya sürtüyor mu? Ayrıyeten sanırım çevresel ses özelliği yok. Bu, bence ciddi bir eksi.

Son düzenleme:
Hocam aslında bu kafa yapısından değişebilir bir durum.
Clamping force olayı değişebilir ancak ağırlık herkese aynı olduğu için uzun süreli kullanımda başın üst kısmında ağrı yapar, sizde yapmıyorsa ağır kulaklıklara alışmışsınızdır ya da başınızda fizikî olarak görülebilecek şekilde yer etmiştir. Örneğin:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam peki Logitech G335, oyunlar ve müzikler konusunda, nova 3 kadar başarılı mı? Kulak ızgaraya sürtüyor mu?
Müzik konusuna çok ilgili olmadığım için ayrıntılı bir yorum yapamam ancak Steelseries Sonar uygulaması ile 12.0 dB volume boost ve equalizer ayarlarında oynama yapmama rağmen seste bir bozulma yaşamadım. Harici ses kartı kullanmadığım için aralarında çok fark varmış gibi gelmedi bana, kartla belki performans farkı hissedilebilir. Oyun konusunda da FPS oyunları ağırlıklı stereo performansı bana diğer kulaklıklardan daha başarılı geldi. Izgaradan kastınız pedlerin içerisinde kulağın bir yere temas etmesi ise arada bayağı boşluk var, kulak enine çok geniş olmadığı sürece temas etmesi çok düşük ihtimal.

Hocam yordum sizi de ama çok kararsız kaldım.

Şu üç kulaklık arasında gidip geliyorum.

Şu ana kadar hiç HyperX kulaklık denemediğim için onun hakkında bir yorum yapamam ama Rtings'teki değerlerine baktığımda ortalamaya göre ağır ve clamping force'u yüksek bir kulaklık, konfor benim için ön planda olduğundan tercih etmezdim. Diğer ikisi arasında da o fiyat farkını karşılayacak bir fark yok bana göre, G335'i tercih ediyorum diğerine. G335'i birkaç gün daha bekleyin derim ama, Amazon 1320 liradan tekrar stoklara sokabilir.

Önerileriniz için teşekkür ederim. HyperX'in benim için birkaç sorunu var; Empedans'ın çok yüksek olması ve bahsettiğiniz üzere iyi bir konforunun bulunmaması olası. Empedans'a vurgu yaptım, dizüstü ve mobil için alıyorum zira. G335 fiyat bazından o kadar düşerse hemen kaparım :d. Yalnız, çevresel sesi olmayıp, stereo olması konusunda endişeliyim. Müzikten daha çok oyun ağırlıklı olduğumdan ama müzikten de mahrum kalmak istemediğimden, 2'si arasındayım. 1'i gitti 2'si kaldı

Siyah olanını 1769 liradan 100+ stoğa ekleme yaptı Amazon. Her an tekrar 1321 liradan Prime Day'e ekleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…