F Fatih_42 Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 605 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2024 #11 karambyte dedi: HyperX Nova Pro ve Nova 7 ile karşılaştırılıyor. Yani RGB çok önemli değil ancak o kadar para verilince olsa iyi olurdu Genişletmek için tıkla... Nova 3'te RGB desteği var.
karambyte dedi: HyperX Nova Pro ve Nova 7 ile karşılaştırılıyor. Yani RGB çok önemli değil ancak o kadar para verilince olsa iyi olurdu Genişletmek için tıkla... Nova 3'te RGB desteği var.
karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 11 Mart 2024 #12 Fatih_42 dedi: Nova 3'te RGB desteği var. Genişletmek için tıkla... Evet ama HyperX yok. Sizce hangisi daha iyidir? Kaan Diktaş dedi: Biraz daha çıkabilir misin? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten hepsinden en iyisi tavsiye ettiğiniz kulaklık mı? Son düzenleme: 11 Mart 2024
Fatih_42 dedi: Nova 3'te RGB desteği var. Genişletmek için tıkla... Evet ama HyperX yok. Sizce hangisi daha iyidir? Kaan Diktaş dedi: Biraz daha çıkabilir misin? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam gerçekten hepsinden en iyisi tavsiye ettiğiniz kulaklık mı?
F Fatih_42 Kilopat Katılım 24 Mart 2019 Mesajlar 605 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #13 karambyte dedi: Evet ama HyperX yok. Sizce hangisi daha iyidir? Hocam gerçekten hepsinden en iyisi tavsiye ettiğiniz kulaklık mı? Genişletmek için tıkla... Konfor açısından Nova daha iyidir. Ses kasma açısından HyperX daha iyidir. Ben de karar veremedim.
karambyte dedi: Evet ama HyperX yok. Sizce hangisi daha iyidir? Hocam gerçekten hepsinden en iyisi tavsiye ettiğiniz kulaklık mı? Genişletmek için tıkla... Konfor açısından Nova daha iyidir. Ses kasma açısından HyperX daha iyidir. Ben de karar veremedim.