SteelSeries Arctis Nova 3 Type-C kablosu kısa kalıyor

Mert Erbeden

Decapat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar başlıktan da göreceğiniz üzere kullanmış olduğum kulaklık SteelSeries Arctis Nova 3'ün kablosu gerçekten çok kısa. En fazla 1 metredir. Kasa masamdayken bile ancak koltuğum dik konumdayken rahat edebiliyorum yani yaklaşık bir 90 derece kullanırken birazcık koltuğumu yatırırsam kablo yetişmiyor bile ne yazık ki. Bu arada kullanmış olduğum koltuk Hawk'ın oyuncu koltuğu ama ne yazık ki kulaklık koltuk kullanımımı çok kısıtılıyor.

Bununla ilgili çok araştırma yaptım, kablo uzatıcı vs baktım her yere ama bulamadım. 2 ucu da Type-C giriş kullanmakta kulaklık bu yüzden nadir bulunan bir kablosu var. Ben de şu anda gerçekten ne yapsam bilemiyorum. Çok can sıkıcı bir sorun. Kulaklığın ses kalitesi ve mikrofonu muazzam ama SteelSeries'in bu konudaki tek problemi maalesef kablosu. O kadar güzel bir kulaklığın bu kadar kısa bir Type-C kablosu olmasına gerçekten çok şaşırdım. Bu sorunu benim gibi yaşayanlar var mı? Varsa neler yaptınız cidden çok merak ediyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…