loneytunes
Megapat
- Katılım
- 13 Mayıs 2016
- Mesajlar
- 801
- Çözümler
- 1
Daha fazla
- Cinsiyet
- Kadın
Tavsiyem Nova serisinden uzak durmanız. Hatta Steelseries'ten direk uzak durun. Blackshark V2 X'i ise ses kartınız iyi ise alın.Merhaba, bütçem yeterse:
Bunu alacağım. Yetmezse:
Bunu almayı planlıyorum, sizce nasıl? SS Arctis Nova 3 efsane bir şey, ama içinde ses kartı olan kulaklıklar biraz pahalı anladığım kadarıyla, zaten Blackshark V2 veya Kraken V3 gibi, X olanlar değil.Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Ama neden? 2017 yılından beri tüm ekipmanlarım SS çünkü çok konforlu ve çok rahat, SS Arctis 3 kullanıyorum o yıllardan beri, Apex klavye ve Rival mouse.Tavsiyem Nova serisinden uzak durmanız. Hatta Steelseries'ten direk uzak durun. Blackshark V2 X'i ise ses kartınız iyi ise alın.
Steel Series'in pek iyi bir marka olduğunu düşünmüyorum f/p açısından. Çok çok daha iyi muadilleri var.Ama neden? 2017 yılından beri tüm ekipmanlarım SS çünkü çok konforlu ve çok rahat, SS Arctis 3 kullanıyorum o yıllardan beri, Apex klavye ve Rival mouse.
Ses kartım iyi değil, MSI B460M A Pro
Anladım teşekkürler. Başka yorumları da bekliyorum, bugün sipariş vereceğim, ve mümkünse ses kartı olan bir kulaklık. Herkesin önerilerine açığım, Nova 3 Ali bey tarafından incelenmişti ve çok hoşuma gitmişti, ve zaten eski Arctis 3 kullanıyorum dediğim gibi güzel benim için.Steel Series'in pek iyi bir marka olduğunu düşünmüyorum f/p açısından. Çok çok daha iyi muadilleri var.
Hocam valla Arctis 3'ten memnun olmanız beni şaşırttı çünkü bu markanın en lanetli ürünlerinden birisidir. Nova 3 ise eski Arctis 5 zaten.Anladım teşekkürler. Başka yorumları da bekliyorum, bugün sipariş vereceğim, ve mümkünse ses kartı olan bir kulaklık. Herkesin önerilerine açığım, Nova 3 Ali bey tarafından incelenmişti ve çok hoşuma gitmişti, ve zaten eski Arctis 3 kullanıyorum dediğim gibi güzel benim için.
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition Wireless vs SteelSeries Arctis Nova 3 Side-by-Side Headphones Comparison Tabi bu BT versiyonu.Hocam valla Arctis 3'ten memnun olmanız beni şaşırttı çünkü bu markanın en lanetli ürünlerinden birisidir. Nova 3 ise eski Arctis 5 zaten.
Ama çok rahat, ben günde 8 10 saat boyunca kulaklık kafamda müzik dinliyorum film izliyorum, sıkça da singleplayer oyun oynuyorum. Bütçem 3500 lira, yeni önerileriniz varsa bekliyorum. Konfor benim için gerçekten çok önemli efendim, çünkü bütün gün boyu kulaklığımla geziyorum, ve deri olmaması lazım, Arctis gibi baskısı çok hafif olması lazım. Teşekkür ederim tekrar.Hocam valla Arctis 3'ten memnun olmanız beni şaşırttı çünkü bu markanın en lanetli ürünlerinden birisidir. Nova 3 ise eski Arctis 5 zaten.
Eki Görüntüle 1609713
SteelSeries Arctis 3 2019 Edition Wireless vs SteelSeries Arctis Nova 3 Side-by-Side Headphones Comparison Tabi bu BT versiyonu.
Eki Görüntüle 1609714
Hocam zaten Steel Series'in olayı rahatlık.Ama çok rahat, ben günde 8 10 saat boyunca kulaklık kafamda müzik dinliyorum film izliyorum, sıkça da singleplayer oyun oynuyorum. Bütçem 3500 lira, yeni önerileriniz varsa bekliyorum. Konfor benim için gerçekten çok önemli efendim, çünkü bütün gün boyu kulaklığımla geziyorum, ve deri olmaması lazım, Arctis gibi baskısı çok hafif olması lazım. Teşekkür ederim tekrar.
Kablosuz fark etmez, kablolu da olur, 3500 lira civarında varsa SS de süper olur aslında, HS80 bakıyorum hemen çok teşekkürler. Bulduklarımı gösteriyorum, siz de dilerseniz gösterebilirsiniz efendim, Corsair HS80 çok güzel, kablolu olanı 2500-2300 lira civarında, alabilirim eğer konforluysa rahatsa.Hocam zaten Steel Series'in olayı rahatlık.
Bu marka ses kalitesi bakımından çok öneriliyor ama pek kaliteli ses deneyimi sunduğunu düşünmüyorum. Kablosuz istiyorsanız HS80 önerebilirim. SS'in alt ürünlerinin malzeme kalitesi pek iyi olmayabiliyor.
Hocam 7+ çok dengesiz bir kulaklık.Kablosuz fark etmez, kablolu da olur, 3500 lira civarında varsa SS de süper olur aslında, HS80 bakıyorum hemen çok teşekkürler. Bulduklarımı gösteriyorum, siz de dilerseniz gösterebilirsiniz efendim, Corsair HS80 çok güzel, kablolu olanı 2500-2300 lira civarında, alabilirim eğer konforluysa rahatsa.
SteelSeries Arctis 7+ Plus Siyah Multi-platform Wireless Kablosuz 7.1 Usb-c Gaming Oyuncu Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries Arctis 7+ Plus Siyah Multi-platform Wireless Kablosuz 7.1 Usb-c Gaming Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com