Merhaba, çok geçmiş olsun umarım bir daha yapmazlar, ben de bazen ceza alıyorum, gerçekten kötü bir şeyler yapmadığım halde maalesef. Evet öyleymiş çok teşekkür ederim Allah razı olsun, sadece kafama takılan birkaç şey oluyor onları sormak isterim izninizle. SS Engine zaten vardı, orada 2 farklı modlama yeri var, biri sonar (oyunlar için tavsiye edilen bölüm) diğeri ise Engine EQ ayar bölümü, ve bayağı inceledim bütün yazıları okudum. Eğer müzik dinlemek içinse Engine kısmında EQ ayarları yapmak yeterliymiş ki daha basit kullanışlı bir arayüz var, sonar kısmı ise çok detaylı 10 tane kadar ses üzerinde oynama yapabildiğimiz bölüm var, yalnız bu iki bölüm aynı anda açılamazmış, biri aktif ise diğeri flat olması lazımmış yani herhangi bir EQ ayarı yapılmadan. İkisi açık olunca çakışıyor ve hoş olmuyor sesler, buraya kadar tamam, sorun şu ki ben gerçekten EQ ayarı yapmayı bilmiyorum, hangisi benim için daha iyi olur onu da bilmiyorum, Engine bölümündeki EQ yapsam yeterli olacaktır buna eminim, çünkü çevrimiçi oyun oynamıyorum, müzik dinlemeyi çok severim, tabii oyun da oynuyorum müzikle beraber, ama oyunlar her zaman singleplayer. Çok yazıp sizi rahatsız ettiysem özür dilerim, ama bu konuda bana yardım edebilirseniz çok sevinirim, tekrardan çok teşekkürler ♥
.