ÖzgürDSO Zeptopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:38 #1 Bu iki kulaklık arasında kaldım. MediaMarkt veya Vatan'dan bugün okul çıkışı alacağım. Sizde başka öneriniz var mı? Eksi artı anlatırsanız iyi olur. Bakar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 09:57
Bu iki kulaklık arasında kaldım. MediaMarkt veya Vatan'dan bugün okul çıkışı alacağım. Sizde başka öneriniz var mı? Eksi artı anlatırsanız iyi olur. Bakar mısınız?
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.140 Makaleler 3 Çözümler 26 Bugün 14:39 #2 ÖzgürDSO dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım. MediaMarkt veya Vatan'dan bugün okul çıkışı alacağım. Sizde başka öneriniz var mı? Eksi artı anlatırsanız iyi olur. Bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu iki mağaza olması şart mı?
ÖzgürDSO dedi: Bu iki kulaklık arasında kaldım. MediaMarkt veya Vatan'dan bugün okul çıkışı alacağım. Sizde başka öneriniz var mı? Eksi artı anlatırsanız iyi olur. Bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu iki mağaza olması şart mı?
ÖzgürDSO Zeptopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:32 #3 Mantar09 dedi: Bu iki mağaza olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Öneriniz nedir çünkü irternetten alamam muhtemelen.
Mantar09 dedi: Bu iki mağaza olması şart mı? Genişletmek için tıkla... Öneriniz nedir çünkü irternetten alamam muhtemelen.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.140 Makaleler 3 Çözümler 26 Bugün 15:53 #4 ÖzgürDSO dedi: Öneriniz nedir çünkü irternetten alamam muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Size zaten daha önce Fifine modellerini önermiştik sanırım onlar daha iyi aslında ama almak istemiyor musunuz onlardan.
ÖzgürDSO dedi: Öneriniz nedir çünkü irternetten alamam muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Size zaten daha önce Fifine modellerini önermiştik sanırım onlar daha iyi aslında ama almak istemiyor musunuz onlardan.
ÖzgürDSO Zeptopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:01 #5 Mantar09 dedi: Size zaten daha önce Fifine modellerini önermiştik sanırım onlar daha iyi aslında ama almak istemiyor musunuz onlardan. Genişletmek için tıkla... Kulağımda deneyemeyeceğim için düşünmüyorum tam ama Fifine mi diyorsunuz oyun film müzik ve uzun ömürlük istiyorum.
Mantar09 dedi: Size zaten daha önce Fifine modellerini önermiştik sanırım onlar daha iyi aslında ama almak istemiyor musunuz onlardan. Genişletmek için tıkla... Kulağımda deneyemeyeceğim için düşünmüyorum tam ama Fifine mi diyorsunuz oyun film müzik ve uzun ömürlük istiyorum.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.140 Makaleler 3 Çözümler 26 Bugün 16:15 #6 ÖzgürDSO dedi: Kulağımda deneyemeyeceğim için düşünmüyorum tam ama Fifine mi diyorsunuz oyun film müzik ve uzun ömürlük istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet Fifine H9 modelini alabilirsen daha iyi olurdu.
ÖzgürDSO dedi: Kulağımda deneyemeyeceğim için düşünmüyorum tam ama Fifine mi diyorsunuz oyun film müzik ve uzun ömürlük istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet Fifine H9 modelini alabilirsen daha iyi olurdu.
ÖzgürDSO Zeptopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:19 #7 Mantar09 dedi: Evet Fifine H9 modelini alabilirsen daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud 3 nasıldır hocam H9 daha iyi diyorsanız onu alacağım çünkü mikrofon kalitesi nasıldır.
Mantar09 dedi: Evet Fifine H9 modelini alabilirsen daha iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud 3 nasıldır hocam H9 daha iyi diyorsanız onu alacağım çünkü mikrofon kalitesi nasıldır.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.140 Makaleler 3 Çözümler 26 Bugün 16:20 #8 ÖzgürDSO dedi: HyperX Cloud 3 nasıldır hocam H9 daha iyi diyorsanız onu alacağım çünkü mikrofon kalitesi nasıldır. Genişletmek için tıkla... H9 her alanda daha önde hocam ikisini de kullandım aktif olarak h9'u kendim de kullanıyorum.
ÖzgürDSO dedi: HyperX Cloud 3 nasıldır hocam H9 daha iyi diyorsanız onu alacağım çünkü mikrofon kalitesi nasıldır. Genişletmek için tıkla... H9 her alanda daha önde hocam ikisini de kullandım aktif olarak h9'u kendim de kullanıyorum.
ÖzgürDSO Zeptopat Katılım 13 Kasım 2025 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:21 #9 Mantar09 dedi: H9 her alanda daha önde hocam ikisini de kullandım aktif olarak h9'u kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun kafa boyutum büyük olur mu alacağım büyüğe olursa da.
Mantar09 dedi: H9 her alanda daha önde hocam ikisini de kullandım aktif olarak h9'u kendim de kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun kafa boyutum büyük olur mu alacağım büyüğe olursa da.
Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 7.140 Makaleler 3 Çözümler 26 Bugün 16:22 #10 ÖzgürDSO dedi: Tamamdır hocam sağ olun kafa boyutum büyük olur mu alacağım büyüğe olursa da. Genişletmek için tıkla... Benim normal hocam kulaklık ayarı sonda bile değil olur diye düşünüyorum rahat ve hafif bir kulaklık zaten.
ÖzgürDSO dedi: Tamamdır hocam sağ olun kafa boyutum büyük olur mu alacağım büyüğe olursa da. Genişletmek için tıkla... Benim normal hocam kulaklık ayarı sonda bile değil olur diye düşünüyorum rahat ve hafif bir kulaklık zaten.