SteelSeries Arctis Nova 3 vs SteelSeries Arctis Nova 1

Bütçe
3000TL

Crusth

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: GTX-1060 6GB
Ram: 16GB-ddr3 ram
İşlemci: intel xeon e3 1240 v3
Anakart: GIGABYTE H87-HD3
Başlıkta da belirttiğim gibi:

SteelSeries Arctis Nova 3- SteelSeries Arctis Nova 1

Bu iki kulaklık arasında kaldım. Daha önce Fifine h9 kullanmıştım, ama bassları benim için çok fazlaydı. ChatGPT'ye danıştım; aradığım ses karakterinin flat / neutral olduğunu söyledi ve bana bu iki modeli önerdi.

Sizce hangisi daha uygun olur?

Hocam kablolu mu kablosuz mu istiyorsunuz? Bütçe 3000 TL yazmışsınız ama 4000 TL'lik kulaklığı atmışsınız. Daha detaylı anlatabilirseniz daha iyi olur.

Hocam kablolu mu kablosuz mu istiyorsunuz? Bütçe 3000 TL yazmışsınız ama 4000 TL'lik kulaklığı atmışsınız. Daha detaylı anlatabilirseniz daha iyi olur.
kablolu + mikrofonlu arıyorum ayrıyeten chatGPT logitech g335 de önerdi (2900 tl outlet o kulaklık)

konudaki ilk mesajı tam okumamışsınız herhalde şu anda bu kulaklık var bende zaten
valorant da basslar çok yüksek geliyor başımı ağrıtıyor chatGPT ye bu sorunu anlattığımda bana flat kulaklık almamı önerdi ondan ötürü yeni bir kulaklık arıyorum önceden galax sonar 02 kullanıyordum ama ne yazık ki bozuldu aynısını tekrardan almak istediğimde kulaklığın satışının durduğunu gördüm sarı siteden 2. el olarak baktığımda da satan bulamadım

Yani Arctis Nova 3 alabiliyorsan al fakat 2000TL daha pahalı. Şahsen Arctis Nova 1 kullanan birisi olarak gayet memnunum normalde Razer Barracuda X alacaktım ama dedim ki 3000TL fazlalık hak edecek neyi var. Gayet memnunum bir kulaklıktan istediğin çoğu şeyi karşılıyor. Alabilirsin

Kablolu olarak başka bir seçeneğin yok bu fiyata. Kablosuz düşünürsen bunu al geç. @kxy hocam bir el atarsan sevinirim.

Son düzenleme:

SteelSeries GG'den kendi ekolayzer ayarlarını yapabilirsin oradan bassları kıs.

SteelSeries GG'den kendi ekolayzer ayarlarını yapabilirsin oradan bassları kıs.
ekolayzır ayarı yaptım ama bu sefer de sesleri beğenmedim kötü oldu
kablosuz sevmiyorum derdi bitmiyor ss nin 1 ve 3 arasında çok bi fark varmı
hangisini önerirsin arasındaki farklar ne?

EQ yapabilirsin, stock ses profili uymadi diye H9'u birakmak kotu olur. Bu fiyat bandindaki en iyi kulaklik.

EQ Programi olarak Equalizer Apo oneririm, ustune Peace arayuzunude kurman mukemmel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…