SteelSeries Arctis Nova 3p vs Razer Blackshark V2

Bütçe
maksimum 6k

Ageanx

Decapat
Daha fazla  

Normalde Razer'ı almaya düşündüm ama SteelSeries'in daha iyi olduğunu gördüm. Arasındaki fark çok büyükse SteelSeries'i alacağım ama arasındaki fiyat farkı etmeyen bir fark varsa Razer alacağım. Tavsiyelerinizi beklerim. Veya başka bu fiyatlarda daha kaliteli bir kulaklık öneriniz varsa dinlemek isterim. En fazla 6K bütçem var, oyun, film, video gibi alanlarda kullanacağım kulaklığı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef o fiyatlara çıkmam imkansız biraz. Bu fiyatlarda baska bir önerebileceginiz kulaklık var mıdır?

Bu araştırmadan yeni çıktım bende bu bütçelerde bakıyordum güzel sağlam olmasını istiyorsan sehrinde 2.el temiz kulaklık al bence ben Corsair HS80 Wireless aldım (dün) sıfırı 7K ben 3500e sıfır ayarında denk getirdim bu kulaklığın rakibide SS Nova 5/7 arası atılan ROG peltanın da biraz aşağısında kalıyor (mikrofon olarak ama daha iyi) Razer BlackShark ise kronik sorunlu bir modelmiş mentese kırılma sorunu var ve bu modeli bence biraz giriş seviye kalıyor benim gözümde arkadaşında dediği gibi 2.el HS80 ya da pelta almak cok mantıklı olur ya da Nova 5.

Bu araştırmadan yeni çıktım bende bu bütçelerde bakıyordum güzel sağlam olmasını istiyorsan sehrinde 2.el temiz kulaklık al bence ben Corsair HS80 Wireless aldım (dün) sıfırı 7K ben 3500e sıfır ayarında denk getirdim bu kulaklığın rakibide SS Nova 5/7 arası atılan ROG peltanın da biraz aşağısında kalıyor (mikrofon olarak ama daha iyi) Razer BlackShark ise kronik sorunlu bir modelmiş mentese kırılma sorunu var ve bu modeli bence biraz giriş seviye kalıyor benim gözümde arkadaşında dediği gibi 2.el HS80 ya da pelta almak cok mantıklı olur ya da Nova 5.

HS80'in kronik iskelet kirilma sorunu var, tavsiye etmiyorum.

HS80'in kronik iskelet kirilma sorunu var, tavsiye etmiyorum.

Düzgün kullanıldıgı sürece bir şey olmaz ona bakılırsa herkese göre bir kulaklıgın bir kronik sorunu var o zaman hiçbirini almayalım mantıkken. Razer'inde bunun da herkes bir şey diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı