SteelSeries Arctis Nova 4 ekolayzer ayarları

Makaleler
1
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Nova 4 için ekolayzer ayarı arıyorum araştırdım. Fakat bulamadım. Kendim yapsam bilmiyorum. Sizin öneriniz nedir? Oyun ve müzik odaklı her yönden uygun bir ekolayzer arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Bende çok kulaklık var, hepsinde rock, metal veya techno seçiyorum. En soldaki 3 çizgi Bass ayarlar. En sağdaki 3 çizgi sesi netleştirir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çok kulaklık var, hepsinde rock, metal veya techno seçiyorum. En soldaki 3 çizgi Bass ayarlar. En sağdaki 3 çizgi sesi netleştirir.
Her kulaklığın frekans tepkisi ve tonalitesi aynı değil ki. Neye göre hazır ayarları bütün kulaklıklara uyguluyorsun, anlamadım pek

Nova 4 için şu şekil frekans tepkisi çizilmiş;

Mavi çizgiyi mor çizgiye uyarlamak için daha detaylı bir ekolayzer programı gerekiyor. Bunun için de Peace EQ ve Equalizer APO indirmeni öneririm.

Eğer devam etmek istersen ekolayzer grafiği oluşturacağım senin için.

Teşekkürler deneyeceğim.

Yanlış bilgi
Oyunda ayak seslerini duymak için en soldaki 3 çizgi azaltılır. En sağdaki 3 çizgi artırılır. Yani müzik için ayrı, oyun için ayrı ayar olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…