O onurkose Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 20 16 Ocak 2024 #1 Merhaba SteelSeries Arctis Nova 4 aldım. Bende hızlı şarj adaptörü var, çıkan kabloyu ona takıp prizde mi şarj edeceğiz yoksa PC'den mi şarj edeceğiz? Yoksa powerbank mı şarj edeceğiz? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2024
Merhaba SteelSeries Arctis Nova 4 aldım. Bende hızlı şarj adaptörü var, çıkan kabloyu ona takıp prizde mi şarj edeceğiz yoksa PC'den mi şarj edeceğiz? Yoksa powerbank mı şarj edeceğiz?
A alperddf Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 326 Çözümler 1 16 Ocak 2024 #2 İstediğin gibi şarj edebilirsin. Kullanmayacağın zamanlar prizde şarj etmek daha mantıklı. Artı 0 Eksi
KS KS O onurkose Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 20 16 Ocak 2024 #3 alperddf dedi: İstediğin gibi şarj edebilirsin. Kullanmayacağın zamanlar prizde şarj etmek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bataryasına zarar vermezmi amper v falan aynı degilse. Artı 0 Eksi
alperddf dedi: İstediğin gibi şarj edebilirsin. Kullanmayacağın zamanlar prizde şarj etmek daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Bataryasına zarar vermezmi amper v falan aynı degilse.
T taha mert parlar Kilopat Katılım 27 Şubat 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2024 #4 Ben de arctis nova 4 almayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Artı 0 Eksi