Elektronik SteelSeries Arctis Nova 4X Wireless 3497₺

Arctis 7X+'tan gecmeye deger mi? Arctis Nova serisi bir onceki Arctis serisinden kulaklari cevreleyen kisim olarak daha mi kucuk yoksa daha mi buyuk?

Geçme bence ben Barracuda X aldım memnun değilim. 3 dk kullanmayınca kendini kapatıyor bir de kulaklık kırılacak gibi ele alınca. Çok hassas.

15 gün olmadıysa iade edin. Barruca düz modeli önerilir X'in malzeme yapısı iyi değil kırılmaya meyilli 1 yıl ort süresi var kullanım olarak.

Hocam dün karar verdim iade edeceğim. Telefonda Auto standby ayarı var yani uyku. Ama PC de Synapse desteği yok bu yüzden kendini 3 dk bir kapatıyor uykuya alsa neyse ama bildiğin kapatıyor tuşla açıyorum geri. Bunu önlemenin tek yolu şarkı açıp sesi sıfıra getirerek kullanmak. Ama her açtığımda bunu ayarlamak istemiyorum ve kulaklık kırılacak gibi çok hassas duruyor. Bu attığım Nova 4X i alacağım umarım Amazon iadeyi yatırana kadar kampanya bitmez.

Arctis Nova 4P modelini 2 defa degisime yollayip ikisinde de %70 civari üstünde dip ses yasadim. Arctis Nova 5 çıkmışken bence 3.500 TL verilmez bu modele artık. Nova 5p 4000 bandına düşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…