SteelSeries Arctis Nova 5 alınır mı?

Ne aldın kulaklık hocam bana da kulaklık lazım.
2 aydır Nova 7 kullanıyorum ben eğer steelseries merak ediyorsanız. Ses kasma konusunda çok yetenekli. Yön ayrımı mükemmel, mesafe tespiti ise mükemmel değil ama ortalama üstü performansı var, üzmez. Müzikte ekolayzır ile beklentiyi yüksek tutmamak kaydıyla iş görür derecede, eğer ki audiophile değilseniz o konuda da üzmez. Bundan önce cloud 2 vardı o mesela müzikte daha iyiydi ama oyunlarda yön ayrımı yapmakta zorlanıyordum çoğu zaman. Ayrıca baş ağrıtıyordu. Bu çok rahat

Hocam ne aldınız son durum nedir?

Selamlar Nova 5 için konuşuyorum. Teknoloji biraz şans işi 1 hafta önce aldım. Hiçbir problem olmadı. Sağ sol ses düzeyi olsun dip ses olsun bir problem olmadı. Nova 5 daha yeni bir model batarya ve mikrofon olarak daha iyi. 60 saat kullanım süresi var. Nova 7'nin malzeme kalitesi ve konforu daha iyi. Fakat Nova 7'nin forumlarda fazla sorunu olduğunu gördüğüm için sıcak bakmıyordum. İkisini de MediaMarkt da test ettim ve müzik olarak çok bariz Nova 5 önde. Son ses seviyesi telefon uygulamasından limitler i kapatınca aşırı yükseliyor. Renkli bir profili var. Müzikde gayet keyifli EQ ile Deep bass a çekince kulaklık titriyor resmen. Oyunlarda v2Xime göre çok daha iyi kim nerede görevini gayet yerine getiriyor. 4 5 saatlik bir kullanım sonrası kafamda herhangi bir ağrı yapmadı yaşamadım.

Selam hocam bende Nova 5 almayı düşünüyorum ama uzaktaki düşmanların mesafesi net ayrılmadığı söyleniyor sizde durum nasıl?

Selam hocam bende Nova 5 almayı düşünüyorum ama uzaktaki düşmanların mesafesi net ayrılmadığı söyleniyor sizde durum nasıl?

Bence gayet güzel herhangi gibi bir kafa karışıklığı falan olmadı ounlarda. Fakat Nova 7 uzaklık açısından daha net değerler veriyor ama Nova 5 benim işimi fazla fazla görüyor eğer profesyonel seviye rekabetçi oyun falan oynamıyosanız her türlü gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…