SteelSeries Arctis Nova 5 alınır mı?

SteelSeries çok kaliteli bir kulaklık bendede var ama mikrofon konusunda çok sinir bozucu olabilir. Uyumlu bir realtek driver bulana kadar çıldırmıştım. Ama kulaklık kaliteli ona bir lafım yok driverı bulmak biraz dertli

Hocam sizdeki hangi model?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizdeki hangi model?
Nova 1 var bende. Kulaklıktan gayet memnunum, ama uyumlu realtek driverı bulana pc ye o kadar fazla driver indirip denedim ki mecburen virüs bulaştı, dirverı bulduktan sonra format atmak zorunda kalmıştım. Öyle makinenin cihaz modelini cart curtunu yazıp driver indirme olayı işe yaramıyor. Resmin deneme yanılma olarak tüm driver sürümlerini denedim.

Bence SteelSeries'in Nova Pro harici kablosuz kulaklıkları alınmaz.

Hangi kablosuz modelleri önerirsiniz?

Sizce alınır mı? Nova 5 fiyatına değer mi yoksa başka önerdiğiniz marka var mıdır?

Nova 5 Wireless'ı birkaç aydır kullanıyorum, her yönüyle memnunum, bir sorun yaşamadım.

Hocam bugün almayı düşünüyorum Vatan'dan 6K ya ama İncehesap Gaming gecesi var 22.00 da. sizce beklesem mi? Nova5 fiyatı düşer mi? İncehesap'ta şu an 6k.

Hocam bugün almayı düşünüyorum Vatan'dan 6K ya ama İncehesap Gaming gecesi var 22.00 da. Sizce beklesem mi? Nova5 fiyatı düşer mi? İncehesap'ta şu an 6k.

Teknosa veya MediaMarkt'tan alabilirsin taksit imkanı da var. Çok düşeceğini sanmam. istersen akşamı bekle, olur da düşerse oradan alırsın, düşmezse dediğim yerden al geç bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…