Recep48850 Femtopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #21 ryxena0 dedi: P modeli gereksiz boşa para sadece rengi değişik X modelini alsanız anlarım Xbox sadece lisanslı ürün kabul ediyor ama düz ile de oynanıyor PlayStation'da ben oynuyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Hocam P modeli aralarında en ucuzu ama 5k.
ryxena0 dedi: P modeli gereksiz boşa para sadece rengi değişik X modelini alsanız anlarım Xbox sadece lisanslı ürün kabul ediyor ama düz ile de oynanıyor PlayStation'da ben oynuyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Hocam P modeli aralarında en ucuzu ama 5k.
R ryxena0 Picopat Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #22 Recep48850 dedi: Hocam p modeli aralarında en ucuzu ama 5k. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de baktım şimdi fiyatları aynı gözüküyor ben alırken p nedense daha pahalıydı bilemiyorum benim hatam kusuruma bakmayın.
Recep48850 dedi: Hocam p modeli aralarında en ucuzu ama 5k. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de baktım şimdi fiyatları aynı gözüküyor ben alırken p nedense daha pahalıydı bilemiyorum benim hatam kusuruma bakmayın.