SteelSeries Arctis Nova 5 alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba dostlar. Gaming kulaklık alacağım ve tüm ekipmanlarım SteelSeries olduğundan kulaklığı da SteelSeries almak istiyorum. Aklımdaki model SteelSeries Arctis Nova 5 8000 TL gibi bir fiyat bandı var. Bu kulaklık beni üzer mi ya da bir sorunu var mı SteelSeries tarafında bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek var mıdır? Kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarırsa memnun olurum. Gerek oyun gerek de müzik dinlemek olsun her şey için kullanacağım FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum.

Merhaba dostlar. Gaming kulaklık alacağım ve tüm ekipmanlarım SteelSeries olduğundan kulaklığı da SteelSeries almak istiyorum. Aklımdaki model SteelSeries Arctis Nova 5 8000 TL gibi bir fiyat bandı var. Bu kulaklık beni üzer mi ya da bir sorunu var mı SteelSeries tarafında bu fiyat bandında daha iyi bir seçenek var mıdır? Kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini aktarırsa memnun olurum. Gerek oyun gerek de müzik dinlemek olsun her şey için kullanacağım FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum.

ROG Pelta daha iyi.

Yazdaki fiyat olsa alınırdı.

ROG pelta hangi yönlerden daha iyi?
Rog Pelta 50 MM Suruculere sahipken Nova 5 40 MM Suruculere sahip.

Nova 5 elde kalacakmis gibi de duruyor (Urune lafim yok oyle bir izlenim aldim)

Pelta 2.4 Ghz yani dongle modunda 70 Saate kadar kullanim saglarken Nova 5 2.4 Ghz'de 50 saat olup Bluetooth modunda 60 saate cikiyor.

Bluetooth modunda mikrofonu kullanamiyorsunuz Nova'da.

Bluetooth modunda Pelta 90 Saate cikiyor. Pelta icin verilen degerler RGB Isiklari kapali halde kullanim degerleri. RGB isigi acarsaniz 2.4'de 45 saat olup Bluetooth'da 60 saat oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı