SteelSeries Arctis Nova 5 bilgisayara bağlanmıyor

Sağ alttaki hoparlör simgesine sağ tıkla hocam ses düzeyi karıştırıcısına gir ardından açılan pencerenin alt kısmında tüm uygulamalar için ses cihazlarını ve birimleri önerilen varsayılanlara sıfırla yazar ona basacaksın. Bir de böyle yapmayı dene.

Denedim hocam bir gidiyor bir geliyor anlamadım.

Kanka olayı sana şöyle özetliyim steelseries desteğe yazdım az önce onlara attığımın aynısının türkçe halini atıyorum. Görselleri de ekliyorum.

Merhaba, 1 hafta önce Arctis Nova 5 Wireless kulaklık aldım, dongle'ı USB kablosu ile bilgisayara bağladım ve SteelSeries GG uygulaması ile sorunsuz bir şekilde kullanıyordum. İstediğim ön ayarları değiştiriyordum, mikrofon ayarlarımı yapıyordum, her şey yolundaydı, kulaklığı mutlu bir şekilde kullanıyordum. Fakat dün kulaklık takılı ve bağlıyken NVIDIA App'ten sürücü güncellemesini yaptım, ardından bilgisayarı kapatıp açtığımda kulaklıkla bağlantı sorunu yaşamaya başladım. Bilgisayarı açıp kulaklığı açtığımda bağlantı sesi geliyor, hatta görselde eklediğim gibi SteelSeries GG uygulamasında seçilebilir olarak gösteriyor ama hiç ses gelmiyor. Ama bluetooth moduna geçip diğer attığım resimdeki gibi ses ayarlarından seçip (diğerleri çalışmıyor) uygulamadan seçtiğimde ses geliyor. Dün başlayan sorun bu akşam kendiliğinden düzeldi ve 2.4 moduyla bağlanabildim ama bu sefer mikrofonu hiç görmedi, sadece SteelSeries GG uygulamasında bilgisayarın hoparlörünün mikrofonunu gördü. Ben bunu çözmeye çalışırken 2.4 modunda ses gelmeme sorunu tekrar başladı. Kulaklığı yeni aldığım için iade falan uğraşmak istemiyorum, muhtemelen yazılımsal bir sorun. Ne yapabileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-10 020600.png
    288,3 KB · Görüntüleme: 25
  • Ekran görüntüsü 2025-07-10 020611.png
    398,9 KB · Görüntüleme: 26
  • Ekran görüntüsü 2025-07-10 020635.png
    311,9 KB · Görüntüleme: 21
  • Ekran görüntüsü 2025-07-10 020643.png
    353,9 KB · Görüntüleme: 20

Dün bir şekilde bağlanmıştı kulaklık ama şu an gözükmüyor mesela.

Tekrar bir güncelleme geçiyorum bilgisayar ilk açıldığında kulaklık görünmüyor uygulamada fakat bilgisayara restart atınca görünüyor ve bağlanıyor. Çok garip sıkıntılar var bu gidişle yol iade gibi görünüyor ama hiç uğraşmak da istemiyorum ki almaz muhtemelen MediaMarkt iade.

Son düzenleme:
Hocam sorununuz düzelmez ise temiz format atın son çare bu SS müşteri hizmetlerinden de bir yanıp gelmez ise formatta başka çara gözükmüyor.

Hocam sorununuz düzelmez ise temiz format atın son çare bu SS müşteri hizmetlerinden de bir yanıp gelmez ise formatta başka çara gözükmüyor.

Bu sorun bence SteelSeries ile alakalı çünkü kulaklık güncellemesi sonrası oldu bu sorun.

Bende güncelledim hocam bir sıkıntı yok bende Nova 7X kullanıyorum.

Yazılım farklıdır hocam. Tek bende bu sorun yok çünkü ki bendeki kulaklık da Nova 5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…