SteelSeries Arctis Nova 5 EQ ayarları nasıl olmalı?

TheOrderq7

Centipat
Daha fazla  
Benim eski kulaklığım Rampage RM-K60 Drop Plus. Eski kulaklığımda ayar yapmama bile gerek yoktu zaten, uygulaması işlevsiz. Kablolu diye bir de temas etmiyor diye değiştirme kararı aldım ama yenisi ile Valorant videosu izliyorum, orada da iyi geliyor yani normal herkesin bildiği gibi ama oyunda kötüleşiyor. Kaos Vandal'la sıkıyorum ama çok kötü yani eski ses yok, daha yüksek sesli geliyor, bu kafamda patlıyor gibi ama YouTube'dan video izlediğimde normal. Asil'le sıkıyorum yine çok yüksek sesli, baslı ama Asil yumuşak olması gerek. Eski kulaklığımda böyleydi.

GG üzerinden kendine en uygun olan EQ seçebilirsin, benim beğendiğimi sen beğenmezsin belki. İllaki istiyorsan bass Boost önerebilirim ses daha mat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hoşuna giderse kullan.

Şu an onu kullanıyorum ama Valorant oynarken cok kotu ses verıyor kulaklık cok basslı falan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…