Elektronik SteelSeries Arctis Nova 5 kuponla birlikte 5321 TL

Amazon üzerinde kuponla birlikte 5321TL oluyor. Kupon 450 TL üzerine 150 TL kuponu ve sadece mobil üzerinde kullanılabiliyor. Şu an kuponu kullandığım için göremiyorum sanırım ama ürünün sayfasına girdiğimde gözüküyordu, uygula demeniz gerekiyor. Satıcı Amazon bu arada. Çok büyük bir indirim mevcut değil fakat satıcısı Amazon ve fiyatlandırması bu üründe çok değişken, kısa sürede değişiyor fiyatı.

Güzel kulaklık. Uzun süredir kullanıyorum çok memnunum. Buna alternatif olarak ROG pelta öneririm.
İkisi arasında kalıp tasarımı ve yazılımı için Nova 5'i satın aldım. Ben aldığımda 5600 TL civarıydı, bu fiyata kesinlikle alınmalı diye düşünüyorum. Amazonun yaptığı indirimden sonra diğer siteler de düşürmüş fiyatları, ortalama 5.5k civarı satıyorlar. Kupon denk getirirseniz daha da uyguna alırsınız.

Alalı daha çok uzun zaman olmadı ama gerçekten çok kaliteli kulaklıkmış, baya memnunum. Diğer kablosuz gaming kulaklıklarda sıkıntı yaşayınca forumda öneri istemiştim, özellikle bu kulaklığı önermişlerdi. Dedikleri kadar varmış.

Sadece laptop kullanıyorsanız, mutlaka dongle'ına önceden bakın. Biraz garip yapmışlar dongle'ı, 3 USBlik alan kaplıyor. Dongle'ı normal usb'si olan bir kabloyla da bağlayabiliyorsunuz bilgisayara (kulaklığı kabloyla bağlamayı kast etmiyorum) ama etrafta hiç kablo olmasın istiyorsanız kararınızı etkileyebilir yani.

Ben de bu kulaklığı @Lancia Delta S4'ın önerisiyle almıştım. Kulaklıktan memnunum, mikrofon kalitesi gayet iyi, hatta birçok kişi harici mikrofon kullanıyorum sandı. Valorant'ta ses kasarken sıkıntı yaşatıyor bazen ama belki benim anakartımın ses yongasından kaynaklanıyor olabilir, emin değilim. Kulaklığı dışarıda falan da kullanıyorum gayet rahat. Ben beyaz rengini aldım kulak yastıkları daha ilk ayında sarardı hemen, solüsyona batırıp temizlemek lazım ara sıra.

Bu arada sipariş geçtiğim kulaklık geldi ve ilk izlenim olarak memnunum. Önceden Arctis 1 wireless kullanıyordum ve bu modelin en çok kullandığım özelliği BT ve 2.4 ghz geçişi oldu. Çok büyük rahatlık. Dışarıda kullanmak için de uygun, hafif ve basit bir tasarımı var sırıtmıyor. Hatta beklediğimden küçük bir kulaklıkmış onu fark ettim. Genel olarak iyi gibi şuanlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı