SteelSeries Arctis Nova 5 mikrofon sesi az gidiyor

karakaş00

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Nova 5 kulaklığımı 2 hafta önce aldım. Her şeyi kurdum falan her şey iyi ama arkadaşlarımla konuşurken kendileri mikrofon sesimin bayağı az olduğunu söylediler. Uygulamadan sonar kullanmıyorum klasik EQ kullanıyorum. Yardımcı olacak varsa sevinirim.

SteelSeries Arctis Nova 5 kulaklığımı 2 hafta önce aldım. Her şeyi kurdum falan her şey iyi ama arkadaşlarımla konuşurken kendileri mikrofon sesimin bayağı az olduğunu söylediler. Uygulamadan sonar kullanmıyorum klasik EQ kullanıyorum. Yardımcı olacak varsa sevinirim.

Sağ alt köşedeki hoparlör simgesine sağ tık ses ayarlarını aç.
Windows 11 ise diğer ses ayarları, Windows 10 ise ses Denetim Masası.
Kayıt sekmesine gel, oradan mikrofonunu seç.
Düzeyler, mikrofon sesini arttır.

Hangi uygulamadan konuşuyorsunuz?

Farklı bir test programında veya cihazda test ettiniz mi?

Sağ alt köşedeki hoparlör simgesine sağ tık ses ayarlarını aç.
Windows 11 ise diğer ses ayarları, Windows 10 ise ses Denetim Masası.
Kayıt sekmesine gel, oradan mikrofonunu seç.
Düzeyler, mikrofon sesini arttır.

Hangi uygulamadan konuşuyorsunuz?

Farklı bir test programında veya cihazda test ettiniz mi?

Dediğiniz düzeyler kısmında her şey full. Normalde her şey düzgün gözüküyor ama Discord uygulamasından konuştuğumda arkadaşlarım sesimin bayağı az geldiğin söylüyor üstelik uygulamanın ayarlarından sesim full.

Dediğiniz düzeyler kısmında her şey full. Normalde her şey düzgün gözüküyor ama Discord uygulamasından konuştuğumda arkadaşlarım sesimin bayağı az geldiğin söylüyor üstelik uygulamanın ayarlarından sesim full.

Başka bir programda veya bilgisayarda denedin mi?

SteelSeries GG'de sonar Mic volume açarak Boost verebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı