Çözüldü Steelseries Arctis Nova 5 Type-C girişi olmayan kasada kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
6000 TL

P4W0N

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600
Afox RX 580 sp2048 8 GB
(8x2) 16 GB Kingston ddr4 RAM 3200 MHz
corsair cx750 750w 80+ PSU
Msi mag 244F monitör
Başlıktaki kulaklığı almak istiyordum ama dongle'ın Type-C olduğunu gördüm, benim kasada Type-C girişi yok. Eskiden aldığım bir Hadron Mini v5.3 Bluetooth dongle var, onunla Bluetooth kullanıyorum. O işimi görür mü yoksa Type-C to USB dönüştürücü mü almalıyım, yoksa başka bir kulaklık mı bakmalıyım?

Önerileriniz varsa açığım.

Çözüm
Kutunun içinden dongle çıkıyor zaten bende var Arctis Nova 5 dönüştürücüsü de çıkıyor.

Kasanda Type-C olmasına gerek yok kendi dönüştürücüsü çıkıyor.

Bu arada alırken siyahını almak isteyebilirsin, bende Arctis Nova 5'in beyazı ve bir tık fazla kirleniyor 3 haftada bir temizliyorum.

Başlıktaki kulaklığı almak istiyordum ama Dongle'ın Type-C olduğunu gördüm, benim kasada Type-C girişi yok. Eskiden aldığım bir Hadron mini v5.3 Bluetooth dongle var, onunla Bluetooth kullanıyorum. O işimi görür mü yoksa Type-C to USB dönüştürücü mü almalıyım, yoksa başka bir kulaklık mı bakmalıyım?

Çözüm olarak işaretlediğin mesaja bak, ben sana diyorum zaten kutu içinden dönüştürücüsü çıkıyor diye, ama gidip dönüştürücü satın al diyen adamı çözüm diye işaretliyosunuz bravo.

Basit bir dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Type-C - USB-a dönüştürücü satın almak en mantıklı çözüm.

Mantıksız.
Basit bir dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Type-C - USB-A dönüştürücü satın almak en mantıklı çözüm.

Artı -1 Eksi
Bende Nova 7 var hocam Type-C olmadan kullanıyorum Nova 5'te de kullanabilirsin diye düşünüyorum.

Kutunun içinden dongle çıkıyor zaten bende var Arctis Nova 5 dönüştürücüsü de çıkıyor.

Kasanda Type-C olmasına gerek yok kendi dönüştürücüsü çıkıyor.

Bu arada alırken siyahını almak isteyebilirsin, bende Arctis Nova 5'in beyazı ve bir tık fazla kirleniyor 3 haftada bir temizliyorum.

Başlıktaki kulaklığı almak istiyordum ama Dongle'ın Type-C olduğunu gördüm, benim kasada Type-C girişi yok. Eskiden aldığım bir Hadron mini v5.3 Bluetooth dongle var, onunla Bluetooth kullanıyorum. O işimi görür mü yoksa Type-C to USB dönüştürücü mü almalıyım, yoksa başka bir kulaklık mı bakmalıyım?

Çözüm olarak işaretlediğin mesaja bak, ben sana diyorum zaten kutu içinden dönüştürücüsü çıkıyor diye, ama gidip dönüştürücü satın al diyen adamı çözüm diye işaretliyosunuz bravo.

Basit bir dönüştürücü ile kullanabilirsiniz. Type-C - USB-a dönüştürücü satın almak en mantıklı çözüm.

Mantıksız.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı