SteelSeries Arctis Nova 5 vs Arctis 7+

Bütçe
7 bin TL veya altı

ryxena0

Centipat
Daha fazla  
Bir haftadır kulaklık seçmeye çalışıyorum ve aradığım kriterler: Kablosuz olması, rahat olması ve oyunlarda ses kasabilmesi. 2 model arasında kaldım. Bunlardan biri sanırsam daha yeni olan SteelSeries Arctis Nova 5, diğeri ise SteelSeries Arctis 7+. Sizce hangisini almalıyım? İkisini de deneyimlemiş biri yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir haftadır kulaklık seçmeye çalışıyorum ve aradığım kriterler: Kablosuz olması, rahat olması ve oyunlarda ses kasabilmesi. 2 model arasında kaldım. Bunlardan biri sanırsam daha yeni olan SteelSeries Arctis Nova 5, diğeri ise SteelSeries Arctis 7+. Sizce hangisini almalıyım? İkisini de deneyimlemiş biri yazabilir mi?
Nova 7'nin iyi yanı her şeye bağlanması gibi gözüküyor.

Eğer mikrofon beklentiniz yoksa ses kalitesi anlamında sizi en memnun edecek kulaklıklardan biri Logitech G733'dür. Eğer mikrofon kalitesi de önemli ise Corsair HS80 Max Wireless öneririm.

Söylediğiniz 2 modeli de bu fiyat bandında önermiyorum.

@anifraxe dostum adam 2 model arasında kaldığını söylüyor sen yok o modeli önermiyorum yok logitech falan diye fasa fisolamışsın adam parasını ss e harcamak istiyor sanane! Madem konu hakkında bilgin yok cevaplama

@anifraxe dostum adam 2 model arasında kaldığını söylüyor sen yok o modeli önermiyorum yok logitech falan diye fasa fisolamışsın adam parasını ss e harcamak istiyor sanane! Madem konu hakkında bilgin yok cevaplama
Ruh hastası mısın sen? Adam konunun başında bütçe söylemiş ve kulaklıktan beklentilerini sıralamış. Kendi araştırmasına göre de bu 2 modeli bulmuş. Ben de arkadaşa alternatif modeller önerdim. İsterse tercihlerini bundan yana yapar isterse yine düşündüğü modeller arasında araştırmasını yapıp tercihini yapar. Ne boş adamsın sen bitmediniz bi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı