yigitozdks Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 Steelseries Arctis Nova 5 Wireless & BT Kablosuz Gaming Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Steelseries Arctis Nova 5 Wireless & BT Kablosuz Gaming Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İkisi arasında kaldım. Artı ve eksileri yazabilir misiniz? 4 bin TL farka değer mi bir de? Şu anki kulaklığım (Gamepower Medusa) Valorant - Apex Legends - PUBG oynuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024
Steelseries Arctis Nova 5 Wireless & BT Kablosuz Gaming Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Steelseries Arctis Nova 5 Wireless & BT Kablosuz Gaming Kulaklık fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Razer Blackshark V2 Pro 2023 Gaming Kulaklık - Siyah fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com İkisi arasında kaldım. Artı ve eksileri yazabilir misiniz? 4 bin TL farka değer mi bir de? Şu anki kulaklığım (Gamepower Medusa) Valorant - Apex Legends - PUBG oynuyorum.