SteelSeries Arctis Nova 5 vs SteelSeries Arctis Nova 7 vs SteelSeries Arctis Pro

Hocam konfor olarak 7 bir tık daha rahat ama nova 5'in de 50-60 saatlik kullanım ömrü gayet iyi nova 7 yarısı kadar civarında diye hatırlıyorum.
Konfor ve ps5 uyumlu olması yeterde artar. Pulse elite denilen para israfı kulaklıktan çok çektim. Konfor ilk önceliğim oldu artık.

Hocam konfor olarak 7 bir tık daha rahat ama Nova 5'in de 50-60 saatlik kullanım ömrü gayet iyi Nova 7 yarısı kadar civarında diye hatırlıyorum.

Hocam bende Nova 5 almayı düşünüyordum bir de HyperX Cloud III e fena değil diyorlar vaya SteelSeries Arctis 7+ da güzel duruyor ama Nova serisine göre daha eski üçü arasından hangisi alınmalı veya 5-5.5k ya düşünmeden alsammı Nova 5i.

Ben genel olarak steelseries ürünlerini sevdiğimden, mikrofona ve batarya süresine de önem verdiğimden nova 5 seçtim gayette mumnunum hocam. Hyperx ürünlerine hiçbir zaman ısınamadım ne kadar hype ürünler olsa da karar sizin ama kesinlikle tavsiye derim özellik 5-5.5k civarındaysa nova 5 i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…