SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless kulaklığın ayarları nasıl olmalı?

Ispanak Namık

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Core i5 12400F İşlemci
Gigabyte H610M-H V2 Anakart
Gigabyte GeForce RTX 4060 Ti Windforce Ekran Kartı
XPG Lancer Blade DDR5 5600MHz 2x16 RAM
Thermaltake S200 TG 650W 80+ Kasa
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar 3-4 gün önce Arctis Nova 5 Wireless aldım. SteelSeries GG yazılımını da yükledim fakat bazı sorularım olacak.

1- SteelSeries GG uygulaması açıkken ve Windows ses karıştırıcısı üzerinde "SteelSeries Sonar-Gaming" seçili iken Valorant başta olmak üzere oyunlardan ses gelmiyor. Oyun içi ayarları yapsam da ses gelmiyor. Ya GG uygulamasını kapatmam gerekecek ya da Windows ses karıştırıcısı üzerinden "Kulaklıklar (SteelSeries Arctis Nova 5)" seçeneğini seçmem gerekiyor. Bu durumun bir çözümü var mı?

2- Bu kulaklığı kullanan arkadaşlar kulaklıktan en iyi kalite ve performansı almam için hangi ayarlar nasıl yapılmalı yol gösterirseniz sevinirim.

Arkadaşlar 3-4 gün önce Arctis Nova 5 Wireless aldım. SteelSeries GG yazılımını da yükledim fakat bazı sorularım olacak.

1- SteelSeries GG uygulaması açıkken ve Windows ses karıştırıcısı üzerinde "SteelSeries Sonar-Gaming" seçili iken Valorant başta olmak üzere oyunlardan ses gelmiyor. Oyun içi ayarları yapsam da ses gelmiyor. Ya gg uygulamasını kapatmam gerekecek ya da Windows ses karıştırıcısı üzerinden "kulaklıklar (SteelSeries Arctis Nova 5)" seçeneğini seçmem gerekiyor. Bu durumun bir çözümü var mı?

2- bu kulaklığı kullanan arkadaşlar kulaklıktan en iyi kalite ve performansı almam için hangi ayarlar nasıl yapılmalı yol gösterirseniz sevinirim.

Program aslında çok basit biraz kurcalamak lazım çözemezsen YouTube'da videolar var.

Windows ses karıştırıcısıyla işimiz yok. Neyin nereden ses vereceğini output kısmından seçiyoruz. Ayrıca programı kurarken soruyor aygıt değişikliklerinde cihazlar otomatik algılansın mı diye onu seçerseniz kulaklığı takıp çıkarttığında zaten herşeyi kendi algılıyor birşey seçmene gerek kalmıyor.

1742392372241.png

En iyi ses/performans ayarı yok programı çözüp kendin bul.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı