SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless, kulaklık ve mikrofon aynı anda çalışmıyor

cilekes111

Femtopat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless kulaklık aldım ama kulaklık ve mikrofon aynı anda çalışmıyorç uygulamasını da yükledim ama ne yazık ki sadece mikrofon çalışıyor. Kulaklıktan ses gelmiyor uygulamayı silince kulaklıktan ses geliyor, mikrofon çalışmıyor. İkisini nasıl aynı anda çalıştırabilirim?

yapmadım yapmayı bilmiyorumki yeni aldım
1722687065658.png

Bu işaretlediğim kısmı nova 5'in mikrofonu olarak seçmen gerekli. Diğer kısımları da kulaklığını seçeceksin. İstersen her bir oradaki seçenek için ayrı EQ ayarı ataman da mümkün.

Eki Görüntüle 2272544
Bu işaretlediğim kısmı nova 5'in mikrofonu olarak seçmen gerekli. Diğer kısımları da kulaklığını seçeceksin. İstersen her bir oradaki seçenek için ayrı EQ ayarı ataman da mümkün.
seçiyorum ama en solda master olan yerde sende nvıdiada oldupu gibi bendede discord da sesteyken öyle amlem çıkıyor galiba oyüzden duyamıyorum

seçiyorum ama en solda master olan yerde sende nvıdiada oldupu gibi bendede discord da sesteyken öyle amlem çıkıyor galiba oyüzden duyamıyorum
Discord'da ses ayarlarında steelseries sonar'ı seçiyor musun ?

Dostum bende harici mikrofon ve ekstra aygıtlar var o yüzden orası o şekilde gözüküyor.

1722705527149.png

Discord'da ses ayarlarında steelseries sonar'ı seçiyor musun ?

Dostum bende harici mikrofon ve ekstra aygıtlar var o yüzden orası o şekilde gözüküyor.

Eki Görüntüle 2272958
monitörün hoporleri var orayı görüyor orayıda değiştiremiyorum anlamadım değişik sadece mikrofon gözüküyor kulaklığın ismi çıkmıyor aygıt yerinde

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı