SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless vs HyperX Cloud III Wireless

BaronYasir

Yoctopat
Öncelikle, merhaba.
Şu aralar bir kulaklık almak istiyorum, SteelSeries Arctis Nova 5 ve HyperX Cloud III Wireless modellerini beğendim. İkisinin güzel yönleri ve eksileri var ama hangisini seçeceğime karar veremedim. Genellikle oyun, müzik ve video izliyorum. Sizce hangisini seçmem daha iyi olur?

Öncelikle, merhaba.
Şu aralar bir kulaklık almak istiyorum, SteelSeries Arctis Nova 5 ve HyperX Cloud III Wireless modellerini beğendim. İkisinin güzel yönleri ve eksileri var ama hangisini seçeceğime karar veremedim. Genellikle oyun, müzik ve video izliyorum. Sizce hangisini seçmem daha iyi olur?
Nova 5 bass boosted ve midlerinde gerilik var bu müzikte basslı gelir fakat ses temiz gelmez , tizleri ise keskin denilebilir.

Cloud 3 wirelessta ise bass eksiği var midleri düzgün ve tizleri daha iyi gozukuyor daha dogal sesi var gibi.
CLOUD 3 WİRELESS S gelicek yakında bassı daha iyi gibi.

1752333582021.png

Öncelikle, merhaba.

Tabii ki Nova 5 Cloud 3 Wireless asla bu fiyatını hak etmiyor.

Nova 5 bass boosted ve midlerinde gerilik var bu müzikte basslı gelir fakat ses temiz gelmez, tizleri ise keskin denilebilir.

Cloud 3 Wireless'ta ise bass eksiği var midleri düzgün ve tizleri daha iyi gozukuyor daha dogal sesi var gibi.
Cloud 3 Wireless S gelecek yakında bassı daha iyi gibi.

Eki Görüntüle 2533303

SS7 de böyleydi. Bass vardı ama çok temiz değildi. Nova 5 ile aynı sürücüyü kullanıyorlar diye biliyorum ama Nova 5 bir tık daha temizdi. Beni yinede çok tatmin etmedi, BT kulaklık aldım.

Nova 5 daha karanlık ses sunan bir kulaklık yani midleri ve bassları daha belirgin. Cloud 3 ise daha düz ve heyecansız bir profilde. C3 mikrofonu da bataryası Nova 5'den daha iyi ayrıca malzeme kalitesi olarak da Nova'ya göre daha premium hissetiriyor. Ben olsam C3W alıp güzel bir EQ ayarı çekerdim Equalizer APO'dan. Bu şekilde Nova 5'den her açıdan daha iyi olacaktır. Bekleme şansınız varsa da Cloud 3 S modelini bekleyin. Onun ses profili daha heyecanlı.

Nova 5 daha karanlık ses sunan bir kulaklık yani midleri ve bassları daha belirgin. Cloud 3 ise daha düz ve heyecansız bir profilde. C3 mikrofonu da bataryası Nova 5'ten daha iyi ayrıca malzeme kalitesi olarak da Nova'ya göre daha premium hissetiriyor. Ben olsam C3W alıp güzel bir EQ ayarı çekerdim Equalizer APO'dan. Bu şekilde Nova 5'ten her açıdan daha iyi olacaktır. Bekleme şansınız varsa da Cloud 3 S modelini bekleyin. Onun ses profili daha heyecanlı.

Yani ben Nova 5 her yönde güzel sunduğu için ona biraz daha aklım yattı. Peki, Cloud 3 S'in belirgin bir farkı olacak mı? Çünkü videolara baktığım da Cloud 3 Wireless için müzik, video ve film için yetersiz kalmış denildi. Fakat Nova 5 inceleme videolarında böyle bir negatifliği duymadım.

Yani ben Nova 5 her yönde güzel sunduğu için ona biraz daha aklım yattı. Peki, Cloud 3 S'in belirgin bir farkı olacak mı? Çünkü videolara baktığım da Cloud 3 Wireless için müzik, video ve film için yetersiz kalmış denildi. Fakat Nova 5 inceleme videolarında böyle bir negatifliği duymadım.
Nova 5'in artısı Bluetooth olması ve bass, mid. Onun dışında bir artısı yok. Cloud 3 S'e Bluetooth desteği geliyor, baslar ve midler belirgin ve C3 ile aynı fiyattan çıktı. Nova 5'den kesinlikle daha iyi bir kulaklık oldu. Bana kalırsa Nova 5 PS'de kullanmayacaksanız o kadar parayı hak eden bir kulaklık değil. Dediğim gibi C3S beklemeseniz düz C3 alsanız bile EQ yaparsanız Nova 5'den daha iyi olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı