SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless vs HyperX Cloud III Wireless

Nova 5'in artısı Bluetooth olması ve bass, mid. Onun dışında bir artısı yok. Cloud 3 S'e Bluetooth desteği geliyor, baslar ve midler belirgin ve C3 ile aynı fiyattan çıktı. Nova 5'ten kesinlikle daha iyi bir kulaklık oldu. Bana kalırsa Nova 5 PS'de kullanmayacaksanız o kadar parayı hak eden bir kulaklık değil. Dediğim gibi C3s beklemeseniz düz C3 alsanız bile EQ yaparsanız Nova 5'ten daha iyi olacaktır.

Hocam Cloud 3S Wireless'in ülkemize geliş tarihi hakkında bir bilgi var mı? Ben de bu iki kulaklık arasındayım, Cloud 3 daha rahat geldi ve almayı düşünüyordum ancak yakın zamanda Cloud 3S Wireless gelecekse belki onu alabilirim.

Son düzenleme:
Nova 5'in artısı Bluetooth olması ve bass, mid. Onun dışında bir artısı yok. Cloud 3 S'e Bluetooth desteği geliyor, baslar ve midler belirgin ve C3 ile aynı fiyattan çıktı. Nova 5'ten kesinlikle daha iyi bir kulaklık oldu. Bana kalırsa Nova 5 PS'de kullanmayacaksanız o kadar parayı hak eden bir kulaklık değil. Dediğim gibi C3S beklemeseniz düz C3 alsanız bile EQ yaparsanız Nova 5'ten daha iyi olacaktır.

Konfor hakkında ne düşünüyorsunuz?

Nova 5'in artısı Bluetooth olması ve bass, mid. Onun dışında bir artısı yok. Cloud 3 S'e Bluetooth desteği geliyor, baslar ve midler belirgin ve C3 ile aynı fiyattan çıktı. Nova 5'ten kesinlikle daha iyi bir kulaklık oldu. Bana kalırsa Nova 5 PS'de kullanmayacaksanız o kadar parayı hak eden bir kulaklık değil. Dediğim gibi C3S beklemeseniz düz C3 alsanız bile EQ yaparsanız Nova 5'ten daha iyi olacaktır.

Sağolun, teşekkür ederim. Biraz daha bekleyelim o halde.

Sağ olun, teşekkür ederim. Biraz daha bekleyelim o halde.

Bekle beklemesine de Cloud 3 s HyperX'in kendi sitesinde 180 dolar 7200'e falan geliyor Türk lirası bazında e Türkiye gelince de bu fiyatın üstüne rahat 2-3 k daha koyacak yani böyle olursa bu kulaklık çok pahalı bir kulaklık olacak tabii ayrı fiyatlandırma olursa bilemem.

SS7 de böyleydi. Bass vardı ama çok temiz değildi. Nova 5 ile aynı sürücüyü kullanıyorlar diye biliyorum ama Nova 5 bir tık daha temizdi. Beni yinede çok tatmin etmedi, BT kulaklık aldım.
Ikiside aynı ses hocam, bir tik daha temizi olmaz, hatta rtingsin dediğine göre Nova 7 daha iyi demis ne kadar doğru bilmiyorum.

Oyuncu kulaklıkları öyle ben zamaninda baya kullandım tek şu gpx2 iyidi onada asla 10k tl verilmez açıkçası Razer ve Corsair geçmişim hayal kırıklığı oldu

İkisi de aynı ses hocam, bir tik daha temizi olmaz, hatta rtingsin dediğine göre Nova 7 daha iyi demis ne kadar doğru bilmiyorum.

Oyuncu kulaklıkları öyle ben zamaninda bayağı kullandım tek şu gpx2 iyiydi ona da asla 10k TL verilmez açıkçası Razer ve Corsair geçmişim hayal kırıklığı oldu

O zaman EQ farkı vardı bir tık, vardi cunku anlarim. Benim SS7 cok eskiydi bir de alakası var mi bilmiyorum ama.

Gaming kulaklık almiyorum ben artik ya copler ya da iyi olanlar cok pahalilar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı