Steelseries Arctis Nova 5 Wireless vs Razer Blackshark V2 Pro Wireless

tunahanergin1

Decapat
Daha fazla  
Dostlar selamlar. Yeni kulaklık alacağım ve bütçe max 6500-7000 civarında. Bu iki model arasında kararsız kaldım. İkisi de görüntü, konfor, ses kalitesi vb. bakımından içime sinse de mikrofon kalitesi olarak kararsız kaldım. İzlediğim bazı videolarda kaliteler iyiyken bazılarında beğenemedim, özellikle Blackshark V2 modelinde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoda (dk 3:00) mikrofon kalitesi bence çok kötüyken,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda gayet iyi gözüküyor. Sanırım önce Razer'ı alıp bir bakıp en kötü iade edip Arctis 5'i alacağım. Görüşlerinizi bekliyorum.

Rog Pelta daha iyi olur gibi.

Genel kullanım dizi, müzik, oyun için tercih ettim. Mic kullanan biriyim baya tatmin edici diyebilirim.
Hocam bilmediğimden soruyorum. Nova 5 Wireless in içinden çıkan kablo ile kablolu kullanma özelliği oluyor mu? Ve ben ağırlıklı Wireless kullanmayı düşündüğüm için kablolu kablosuz mikrofon farkını soracaktım. Aslında şu an en endişeli olduğum konu mic konusu.

Özelliği var evet. Mic farkını pek hissetmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…