Dostlar selamlar. Yeni kulaklık alacağım ve bütçe max 6500-7000 civarında. Bu iki model arasında kararsız kaldım. İkisi de görüntü, konfor, ses kalitesi vb. bakımından içime sinse de mikrofon kalitesi olarak kararsız kaldım. İzlediğim bazı videolarda kaliteler iyiyken bazılarında beğenemedim, özellikle Blackshark V2 modelinde.
Bu videoda (dk 3:00) mikrofon kalitesi bence çok kötüyken,
bu videoda gayet iyi gözüküyor. Sanırım önce Razer'ı alıp bir bakıp en kötü iade edip Arctis 5'i alacağım. Görüşlerinizi bekliyorum.
Hocam bende şu an James Donkey 710 var ve bütçeye rağmen nerdeyse gördüğüm en iyi mikrofon kalitesi diyebilirim. O yüzden mikrofon konusunda endişeliyim. Üzer mi sizce?
Hocam bende şu an James Donkey 710 var ve bütçeye rağmen nerdeyse gördüğüm en iyi mikrofon kalitesi diyebilirim. O yüzden mikrofon konusunda endişeliyim. Üzer mi sizce?
Hocam bilmediğimden soruyorum. Nova 5 Wireless in içinden çıkan kablo ile kablolu kullanma özelliği oluyor mu? Ve ben ağırlıklı Wireless kullanmayı düşündüğüm için kablolu kablosuz mikrofon farkını soracaktım. Aslında şu an en endişeli olduğum konu mic konusu.
Hocam bilmediğimden soruyorum. Nova 5 Wireless in içinden çıkan kablo ile kablolu kullanma özelliği oluyor mu? Ve ben ağırlıklı Wireless kullanmayı düşündüğüm için kablolu kablosuz mikrofon farkını soracaktım. Aslında şu an en endişeli olduğum konu mic konusu.