SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 2 dongle Type-C dönüştürücü ile kullanılabilir mi?

ly1void

Zeptopat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 2 aldım ama dongle şarj yerini kapatacak gibi duruyor. Bunu kullanırsam sıkıntı yaşar mıyım acaba? Wireless ile bağlanmak istiyorum, destekler mi karar veremedim.

Dosya Ekleri

• download.jpg
    download.jpg
    2,4 KB · Görüntüleme: 3
  • 110000340764219.jpg
    110000340764219.jpg
    11,8 KB · Görüntüleme: 4
Son düzenleme:
SteelSeries Arctis Nova 7 Gen 2 aldım ama dongle şarj yerini kapatacak gibi duruyor. Bunu kullanırsam sıkıntı yaşar mıyım acaba? Wireless ile bağlanmak istiyorum, destekler mi karar veremedim.

Eki Görüntüle 2622145

Eki Görüntüle 2622146
Kanka kutudan uzatma kablosu çıkıyor ben öyle kullanıyorum. Kasanın arkasına usb uzatma kablosunu taktım. Uç kısmını monitörün altına gelecek şekilde bıraktım. Oraya da geniş olan dongle ı takıyorum. Sorunsuz kullanıyorum.

Kanka kutudan uzatma kablosu çıkıyor ben öyle kullanıyorum. Kasanın arkasına usb uzatma kablosunu taktım. Uç kısmını monitörün altına gelecek şekilde bıraktım. Oraya da geniş olan dongle ı takıyorum. Sorunsuz kullanıyorum.
Dizüstü kullandığım için kablo ile uğraşmak istemiyorum Bu ürün daha kaliteli geldi bana olursa büyük rahatlarım

Dosya Ekleri

• 1765787286808.png
    1765787286808.png
    59,8 KB · Görüntüleme: 4
Steelseries arctis 7+ var bende de, type-c uzatma kablosu almıştım Ugreen marka, o şekilde kullanıyorum. Kasanın arkasına gore daha iyi bir çekim alanı da sundu. 2 yılı geçti herhalde hala sorunsuz kullanıyorum. O yüzden tavsite type-c uzatma kablosu olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı