Steelseries Arctis Nova 7 ile 7P arasındaki farklar nelerdir?

• Konuyu başlatan Wlixe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 214

Wlixe

Megapat
Sosyal Tayfı
Hepinize selamlar öncelikle. Steelseries Arctis Nova 7'yi araştırırken Arctis Nova 7P kulaklığa denk geldim. Araştırdığıma göre düz Arctis Nova 7 bilgisayar içinken Nova 7P sanırım Playstationlar içinmiş fakat biraz daha araştırdığımda aralarında Chatmix dışında neredeyse hiçbir fark olmadığını öğrendim. Arctis Nova 7P daha uygun fiyatlı olduğu ve de düz Nova 7'nin aksine beyaz varyantı olduğu için daha çok hoşuma gitti.

Size de sormak istedim, Steelseries Arctis Nova 7 ve 7P arasındaki farklar nelerdir? 7P bilgisayar ile uyumlulukta herhangi bir sorun çıkarıyor mu, bilgisayarda da rahatça kullanılabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

Hepinize selamlar öncelikle. SteelSeries Arctis Nova 7'yi araştırırken Arctis Nova 7P kulaklığa denk geldim. Araştırdığıma göre düz Arctis Nova 7 bilgisayar içinken Nova 7P sanırım PlayStation'lar içinmiş fakat biraz daha araştırdığımda aralarında chatmix dışında neredeyse hiçbir fark olmadığını öğrendim. Arctis Nova 7P daha uygun fiyatlı olduğu ve de düz Nova 7'nin aksine beyaz varyantı olduğu için daha çok hoşuma gitti.

Size de sormak istedim, SteelSeries Arctis Nova 7 ve 7P arasındaki farklar nelerdir? 7P bilgisayar ile uyumlulukta herhangi bir sorun çıkarıyor mu, bilgisayarda da rahatça kullanılabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.

7 ile 7P farkı PlayStation uyumluluğu, hem 7 hem 7P'de chatmix var, chatmix konusunda fark yok. Nova 5'te geçerli o durum X versiyonunda chatmix geliyor Nova 5'te. 7P'yi PC'dede kullanabilirsin.

P modeli kullanıcıların söylediğine göre PC'de de tak çalıştır basitliğiyle tüm özellikleri çalışır halde geliyor. Sanırım aralarındaki kozmetik hariç tek fark PC versiyonunda chatmix özelliği kulaklıkta bulunan tekerlekte, P versiyonunda bu tekerlek sidetone ayarlamak için var.

7 ile 7P farkı PlayStation uyumluluğu, hem 7 hem 7P'de chatmix var, chatmix konusunda fark yok. Nova 5'te geçerli o durum X versiyonunda chatmix geliyor Nova 5'te. 7P'yi PC'dede kullanabilirsin.
P modeli kullanıcıların söylediğine göre PC'de de tak çalıştır basitliğiyle tüm özellikleri çalışır halde geliyor. Sanırım aralarındaki kozmetik hariç tek fark PC versiyonunda chatmix özelliği kulaklıkta bulunan tekerlekte, P versiyonunda bu tekerlek sidetone ayarlamak için var.
E o zaman 7P ile 7 arasında kozmetik dışında hiçbir fark yok? Hatta kozmetik olarak benim için 7P daha iyi çünkü sistemim beyaz olduğu için beyaz kulaklık istiyorum.

E o zaman 7P ile 7 arasında kozmetik dışında hiçbir fark yok? Hatta kozmetik olarak benim için 7P daha iyi çünkü sistemim beyaz olduğu için beyaz kulaklık istiyorum.
Mantiken oyle. Sesi falan ayni midir bilemem denemedim.

Mantiken oyle. Sesi falan ayni midir bilemem denemedim.
Reddit'te falan da biraz araştırdım, herkes neredeyse tamamen aynı kulaklıklar diyor. Kulaklığı %95 oranla bilgisayarda kullanacağım ama sanırım tercihim 7P'den yana olacak.

Arctis Nova 7P aldım arkadaşlar. İlginiz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Reddit'te falan da biraz araştırdım, herkes neredeyse tamamen aynı kulaklıklar diyor. Kulaklığı %95 oranla bilgisayarda kullanacağım ama sanırım tercihim 7P'den yana olacak.

Arctis Nova 7P aldım arkadaşlar. İlginiz için teşekkürler.

Hocam PC de kullanırken Nova7p yi bu chatmix normal bir şekilde çalışıyor mu yani deneyimlediyseniz Nova 7 gibi aynı çalışıyor mu yani bildiğim kadarıyla 7P PS ses sertifikalı diye biliyorum yanlış bilmiyorsam 7X de Xbox ses serifikası diye biliyorum ama aklımda takılan 1 şey var bu Nova 7P PC de çevresel ses düzgün bir şekilde çalışıyor mu ona göre yakın zamanda bende almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı