SteelSeries Arctis Nova 7 ile Nova 7X arasında ne fark var?

Polhorse

Hectopat
Daha fazla  
Ben Nova 7 almayı düşünüyorum ama beyaz bir renk arıyordum Nova 7X'i buldum. SteelSeries web sitesinde özellikleri ve fiyatları arasında neredeyse hiç fark yok. Ama 7X Xbox için tasarlanmış. Ben PC için kullanacağım. Aralarında kayda değer bir fark var mı? Ya da Nova 7'nin beyazı var mı?

Ve bir sorum daha var gg uygulamasından bir ayar yaptığımızda kulaklığı kullandığımız sürece uygulama açık kalmak zorunda kalıyor mu yoksa ayarlar kulaklığa kaydediliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
7X modelinde ekstradan Xbox'da çalışması için kulaklığın içinde bir aparat var. Onun dışında her şeyleri aynı. Xbox kullanmayacaksan ucuz olanı al direk. Engine kısmından yaptığın ayarlar kulaklığın ses kartına kaydediliyor ve uygulama kapalıyken de çalışıyor. Sonar kısmı ise sadece uygulama açıkken çalışır. Ben sonarı kaynak kullanmaması için hiç kullanmıyordum, ekolayzırı vs Engine'den yapıp kapatıyordum uygulamayı siz de öyle yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…