SteelSeries Arctis Nova 7 kulaklığın mikrofon ve ses ayarları nasıl olmalı?

Bütçe
0

razor8587

Hectopat
Daha fazla  
Selam.
SteelSeries Arctis Nova 7 kulaklık aldım. SteelSeries sonar uygulamasınıda indirdim fakat cok karısık geldik özellikle mikrofon ayarları. En iyi ayarları nasıl yapabilirim? Ya da sizin kullandıgınız güzel bir ekolayzer ayarı var mı?
Şu an biraz ayarlama yaptım fakat sesim hafif tiz ve robotik cıkıyor, ve arka plandaki sesleri biraz fazla iletiyor. Noise cancelingi yükseltince de sesim gitmiyor. Ne gibi ayarlar yapabilirim Sonar'dan?

Ben de satın aldım fakat nasıl ayar yapmalıyım bilmiyorum.

bende aldım fakat mikrafonundan memnun kalmadım. Herhalde ayar yapmadığımdan dolayı, ama yapmaya çalıştım yinede beğenemedim.

@Lightseps @mubinilker @razor8587 Arkadaşlar merhaba, mikrofon kısmındaki plastiği yani mikrofonu kapatınca kırmızı ışık yanan plastiği kablosunu sabit tutarak aşşağı yukarı yaptığınızda plastiği oynuyor mu sizinkininde? benimkinin plastiği aşşağı yukarı hafif oynuyor mikrofon kısmının.

videoda gördüğünüz gibi kabloyu sabit tutuyorum başı oynuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
VİDEO

Son düzenleme:
evet. Ama bunu sen söyleyene kadar fark etmemiştim. Bence çok büyük bir problem değil ama benimkindede oynuyor, sizlik bir şey değil merak etmeyin.

evet. Ama bunu sen söyleyene kadar fark etmemiştim. Bence çok büyük bir problem değil ama benimkindede oynuyor, sizlik bir şey değil merak etmeyin.
İçim rahatladı açıkcası bu kadar para verip böyle saçma bir şey görmek... Sorun yok o zaman. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…