Shaniex Decapat Katılım 29 Mayıs 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Domuz gibi nefes alıyorum, mikrofon sesi çok alıyor. Herkes bu durumdan rahatsız. Yardımcı olur musunuz? Kulaklık (SteelSeries Arctis Nova 7) Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025
Domuz gibi nefes alıyorum, mikrofon sesi çok alıyor. Herkes bu durumdan rahatsız. Yardımcı olur musunuz? Kulaklık (SteelSeries Arctis Nova 7)
Vâreste Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 528 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri ANAKART : ASUS PRİME G610M-K D4 EKRAN KARTI : ASUS DUAL RTX 4060 8GB İŞLEMCİ : İNTEL İ5 12400F RAM : LEXAR16 GB DEPOLAMA : 500 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #2 Mikrofon ayarların nedir atabilir misin?
rinjin Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #3 Shaniex dedi: Domuz gibi nefes alıyorum, mikrofon sesi çok alıyor. Herkes bu durumdan rahatsız. Yardımcı olur musunuz? Kulaklık (SteelSeries Arctis Nova 7) Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'dan konuşuyorsanız gürültü engelleyicisini açmayı deneyin. Belki mikrofonun duruş şeklini değiştirseniz sesi almayabilir. Yine düzelmezse kulaklığınıza uygun bir mikrofon süngeri alabilirsiniz.
Shaniex dedi: Domuz gibi nefes alıyorum, mikrofon sesi çok alıyor. Herkes bu durumdan rahatsız. Yardımcı olur musunuz? Kulaklık (SteelSeries Arctis Nova 7) Genişletmek için tıkla... Hocam Discord'dan konuşuyorsanız gürültü engelleyicisini açmayı deneyin. Belki mikrofonun duruş şeklini değiştirseniz sesi almayabilir. Yine düzelmezse kulaklığınıza uygun bir mikrofon süngeri alabilirsiniz.