SteelSeries Arctis Nova 7 vs SteelSeries Arctis Nova 5

Arctis Nova 5 hangisini kullanıyorsunuz oyun odaklimi ses kasa biliyor musunuz? Aşağidaki linktekimi sizin kullandiğiniz?

Amazon.com.tr

Cloud 3 veya Nova 7 etmez ama çoğu kulaklıktan iyi.
Hocam o kadar fark var mı kulaklıkların arasında bende alacam ama Nova 7P şuanda amazonda 5249 TL nova 5 5999 TL mikrofon falan daha iyi demişler ama 7P ile nova 5 ve 5x veya 5p nin mikrofonu arasında çok fark varmıdır ya 7 daha üst değil mi nasıl mikrofonu daha kötü oluyor birisi yeşillendirebilir mi beni.

Hocam Nova 7 serisi de kullandım maalesef mikrofonu berbat. Arkadaşlarım o kulaklık mikrofonuna geçince değiştir şunu demişti. Bildiğin TWS kulaklık mikrofonuyla görüşme yaparsın ya aynı ona benziyor ses kalitesi. Fiyat farkı oluyor. Çünkü piyasada mesele Nova 7P satılmıyor stok artıyor satmak için fiyatta indirim yapıyorlar. Ben olsam Nova 5 i alır geçerdim.

Merhaba,nova 5 halen kullaniyormusunuz. Bir sorun vb durum oldumu . Önerir misiniz güncel zamana göre.

Oyun oynarken telefona arama geldiginde hem oyun sesini alırken hemde arama sesini aynı anda verebiliyormu nova 5 ?

Merhaba,nova 5 halen kullaniyormusunuz. Bir sorun vb durum oldumu . Önerir misiniz güncel zamana göre.

Oyun oynarken telefona arama geldiginde hem oyun sesini alırken hemde arama sesini aynı anda verebiliyormu nova 5 ?
Nova 5'ten çok memnunum dediğiniz özellik şöyle çalışıyor arama gelirse kulaklığa bildirim geliyor eğer bluetooth ile bağlıysa eğer kulaklık güç tuşuna basarsanız açıyor telefonu ve bluetooth moduna geçiyor konuşuyorsunuz ama dongle ile bağlı olan cihazdaki sesler gelmiyor sadece telefona odaklanıyor, yani aynı anda 1 işlemi yapabiliyor.

Hocam merhaba, Nova 5 ile Nova 7 arasında ses olarak ne kadar fark var merakımdan soruyorum sadece.
Nova 7'nin uzaklık ve yön bulma deneyimi bir tık daha iyi onun dışında ben ses kalitesinde pek fark hissedemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…