SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless alınır mı?

cena101

Femtopat
Arkadaşlar kulaklığın fiyatı MediaMarkt'a 6500TL ama ben Razer Kraken V3 Pro arasında çok kararsız kaldım. Fiyatı çok mu pahalı yoksa şu zaman için kaliteli kulaklığa verilebilecek miktar bu mudur? Kullananlar varsa memnun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kraken V3 Pro kullanan birisi olarak almamanı tavsiye ediyorum. Ben 1.5 yıldır kullanıyorum ve yeterince memnun değilim. Artılarını ve eksilerini dilerseniz yazabilirim, daha sonra kararı siz verirsiniz.

Kraken V3 Pro kullanan birisi olarak almamanı tavsiye ediyorum. Ben 1.5 yıldır kullanıyorum ve yeterince memnun değilim. Artılarını ve eksilerini dilerseniz yazabilirim, daha sonra kararı siz verirsiniz.
Rica etsem yazabilir misiniz? Bana genelde önerildi.

Bendede noarmal kablolu modeli vardı oda çöptü forumda hala onerılıyor maalesefki Krakenler. Allahtanda fiyatı düzeldi şimdi yine alınabırlıgı var onceden 3000 Tl idi kraken v3 şimdi 1900 tl

Bendede noarmal kablolu modeli vardı oda çöptü forumda hala onerılıyor maalesefki Krakenler. Allahtanda fiyatı düzeldi şimdi yine alınabırlıgı var onceden 3000 Tl idi kraken v3 şimdi 1900 tl
Bu model nasıl, kablolu hem hocam? SteelSeries Arctis Nova Pro Xbox Gaming Kulaklık, Hi-Fi Ses Sürücüleri - 360 Uzamsal Ses - GameDAC Gen2 - Gen2 Clearcast Mikrofon - Xbox, PC, PS5, PS4, Switch Amazon.com.tr

Hocam kulaklığın eksileri nelerdir? Hala net bir cevap alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…