crqdles
Hectopat
Daha fazla
Uzun süredir yurt dışından sipariş etmeyi düşündüğüm ürün sonunda Türkiye'ye gelmiş. Ama bu fiyata alıp almamak arasında kararsız kaldım. Genelde Valorant oynuyorum, şu sıralar PS4'te Fortnite'a ve PC'de hikayeli oyunlara sarmış durumdayım. O yüzden kararsız kaldım. Onun dışında çok Spotify'dan şarkı dinleyen birisiyimdir, şu anda bana yeten bir kulaklığım var. Hazır doğum günüm yaklaşmışken kendime beğendiğim bir şeyi almamakta kararsız kaldım. Yeni sistem toplarken mi almalıyım ya da? 2-3 seneye öyle bir planım var, o zamana kadar kalır mı bu kulaklık? Limited seri olarak biliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.
www.pttavm.com
www.teknosa.com

Steelseries Arctis Nova 7 Wireless Ve Bluetoot - PttAVM
Steelseries Arctis Nova 7 Wireless Ve Bluetooth Dragon Edition Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Stoktan Hızlı Gönderi | 2 Yıl SteelSeries Türkiye Garantili - 2025

Steelseries Arctis Nova 7 Dragon Edition Wireless ve Bluetooth Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Fiyatı ve Özellikleri
Steelseries Arctis Nova 7 Dragon Edition Wireless ve Bluetooth Kablosuz Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!