SteelSeries Arctis Nova 7P kablosuz vs SteelSeries Arctis 7p+

AliEmirK

Hectopat
Daha fazla  
Kendime yeni bir kablosuz oyuncu kulaklığı almak istiyorum fakat bu iki kulaklık arasında kaldım. Öncelikle kulaklığı genellikle PC'de kullanıyorum fakat PS4'te arada kullanıyorum. Bu iki modelin artılarını ve eksilerini söyleyebilir misiniz?
(Başka önerileriniz varsa da yazabilirsiniz bütçem 5500 TL)

Nova 7 kullanmaktayım. Daha önce Logitech G231 Prodigy ve Corsair Void Elite kullanmıştım. Nova 7'yi aldıktan sonra keşke daha önce alsaydım dedim. Beğenmediğim iki yönü var. Kulaklığın üzerinden sesini fullediğinizde bir hışırtı sesi geliyor. Diğer kullanıcılarda da böyle bir problem varmış. Ben de kulaklık üzerinden sesini orta ayarda kullanıp bilgisayardan sesi açıyorum. Bir de mikrofonu çok kötü fakat mikrofon olarak Quadcast kullandığımdan önemsemiyorum.

Mikrofonu sadece arkadaşlarımla konuşmak için kullanacağım o yüzden yeterli olur diye düşünüyorum. Fakat geri kalan özelliklerde bu fiyat bandında Nova 7P mi alayım yoksa başka önerileriniz var mı?

Mikrofonu sadece arkadaşlarımla konuşmak için kullanacağım o yüzden yeterli olur diye düşünüyorum. Fakat geri kalan özelliklerde bu fiyat bandında Nova 7P mi alayım yoksa başka önerileriniz var mı?
Sadece arkadaşlarınızla konuşacaksanız yeterli olur evet. Başka bir kulaklık önerisinde bulunamayacağım. Tüm ekipmanlarım Steelseries olduğu için Steelseries kulaklıkları araştırıp Nova 7 almıştım. Bu arada Nova 7P modeli playstationlar için. Bilgisayarda kullanılıyor mu bilmiyorum.

Bende Nova7p var hocam sıkıntısız bilgisayarda kullanıyorum. Rengi için almıştım. 7X modelide PC'de kullanılabiliyor.

@Sukunanınteli ben de artics 7p+ var hocam ses seviyesi bana çok düşük geliyor , iade etme hakkkım var , nova 7p in ses seviyesi nasıl ?

Hocam hangi kulaklığı aldın? Şikayetlerin veya memnuniyetlerin neler söyleyebilir misin? Şu an bende aynı iki kulaklık arasında kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…