M mertetmertps Decapat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Selam arkadaşlar, yeni aldığım Nova 7P Wireless kulaklığımı PC açtıktan sonra kullanınca Full ses çalışıyor ses kısmak işe yaramıyor sebebi nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2024
Selam arkadaşlar, yeni aldığım Nova 7P Wireless kulaklığımı PC açtıktan sonra kullanınca Full ses çalışıyor ses kısmak işe yaramıyor sebebi nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
C cancan1135 Hectopat Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 772 Çözümler 2 24 Ağustos 2024 #2 Yazılımsal aynı sorunu düz 7 de yaşadım. PC kapatıp açılmadan düzelmiyordu sürücü silip yükledim sonra tekrar yaşamadım.
Yazılımsal aynı sorunu düz 7 de yaşadım. PC kapatıp açılmadan düzelmiyordu sürücü silip yükledim sonra tekrar yaşamadım.
M mertetmertps Decapat Katılım 12 Ekim 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2024 #3 cancan1135 dedi: Yazılımsal aynı sorunu düz 7 de yaşadım. PC kapatıp açılmadan düzelmiyordu sürücü silip yükledim sonra tekrar yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Silmem gereken şey SteelSeries GG uygulamasımı. Arkadaşlar sorunu BIOS güncellemekle çözdüm.
cancan1135 dedi: Yazılımsal aynı sorunu düz 7 de yaşadım. PC kapatıp açılmadan düzelmiyordu sürücü silip yükledim sonra tekrar yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Silmem gereken şey SteelSeries GG uygulamasımı. Arkadaşlar sorunu BIOS güncellemekle çözdüm.