SteelSeries Arctis Nova 7X ses kalitesi nasıl ayarlanır?

justcequ

Decapat
Daha fazla  
Razer blackshars V2 X kullanıyordum kablosuz kulaklığa geçmek istediğim için Arctis Nova 7X aldım ve bu ses kalitesiyle alışık olduğum ses kasma durumundan uzaklaştım. Sesin Razer BlackShark V2 gibi bass olmadan daha doğal ve düz gelmesini istiyorum. SteelSeries Sonar uygulamasını kullanıp kurcaladım ayarlarla oynadım fakat benzerine bile ulaşamadım. Her şey 0'da iken de farklı o kadar deneme yanılma ile de ses kalitesi alışık olduğum sese aşırı uzak. Ne yapmalıyım var mıdır bir çözümü?

Sonar'da kendi oyun için ekolayzer ayarı yapan yer var otomatik oyunlar için otomatik ayarlı profil onu dene. O ayar sana olmadıysa basslardan kısabilirsin. Kendin diyorsun bass olmadan diye. EQ ayarından bass miktarını azaltıp istediğin seviyeye çek.

Sonar'da kendi oyun için ekolayzer ayarı yapan yer var otomatik oyunlar için otomatik ayarlı profil onu dene. O ayar sana olmadıysa basslardan kısabilirsin. Kendin diyorsun bass olmadan diye. EQ ayarından bass miktarını azaltıp istediğin seviyeye çek.
valorant ve cs için olan ayarları da denedim, bassları da düşük olan her seviyede denedim bassları halledebiliyorum fakat hiçbir türlü blackshark V2 X de olduğu gibi düz ve doğal bir ses vermiyor.

valorant ve cs için olan ayarları da denedim, bassları da düşük olan her seviyede denedim bassları halledebiliyorum fakat hiçbir türlü blackshark V2 X de olduğu gibi düz ve doğal bir ses vermiyor.
Ozaman tek seçenek alışmak hocam alışkanlıkla alakalı sizinkisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı