SteelSeries Arctis Nova Pro mikrofonu çalışmıyor

EqoBroTR

Hectopat
Sorun belli bütün kablolar takılı ve olması gereken yerde olmasına rağmen çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sorun belli bütün kablolar takılı ve olması gereken yerde olmasına rağmen çalışmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam selamlar, çözebildiniz mi sorunu bende nova pro wireless aldım, wireless olarak her şey çalışıyor ancak jak ile bagladigimda mikrofon çalışmıyor

Hocam inanır mısınız kendi kendine çözüldü
Valla bende hala çözülmedi, şöyle bir sonuca varmıştım sanırım gamedac e Jak ile bağlayınca ses gelmiyor. Siz şu an geliyor diyorsunuz yani line out girişine mi bağladiniz

Vallahi bende hala çözülmedi, şöyle bir sonuca varmıştım sanırım gamedac e Jak ile bağlayınca ses gelmiyor. Siz şu an geliyor diyorsunuz yani line out girişine mi bağladiniz

Hocam düzeltebildinmi aynı sorun bende de var

Hocam maalesef, bir daha da denemedim açıkçası, kendimce şöyle bir sonuca vardım, bu kulaklıkla gelen game dac ses girişini desteklemiyor. Ya da bizimkinde sorun var belki kulaklıkla belki game dacde. Wireless kullanıyorum o yüzden hiç takmadım kabloyu o günden sonra, eğer sen cozebilirsen yine yorum yazarsan sevinirim hocam.

Hocam konudan biraz bağımsız olacak ama bu kulaklığın kablolu versiyonunu almayı düşünüyorum önerir misiniz?

Hocam konudan biraz bağımsız olacak ama bu kulaklığın kablolu versiyonunu almayı düşünüyorum önerir misiniz?
Hocam sıkıntı yok est, wireless inanılmaz bir rahatlık bunu kabloludan geçince farkediyorsunuz, ben kampanya döneminde kablolu fiyata kablosuz almıştım, eğer güncel fiyatlar yakınsa birbirine bence gerek yok ya da bir kampanya beklenebilir, ama kablolu ile gelen dac daha üst seviye bir dac. Performans konusunda kulaklığın sizi uzecegini sanmıyorum. Kablo benim için problem değil diyorsanız neden olmasın. Ama şahsi düşüncem yakın fiyatlarda ise kablosuz rahatlığı sebebiyle kablosuz alınması yönünde. Tercih sizin hocam

Yok hocam bende 2 haftadır bununla uğraşıyorum iade edeceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…