SteelSeries Arctis Nova Pro vs Arctis Nova 5

dorelynn

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless ile Arctis Nova 5 arasındayım. Oyun ve dizi ağırlıklı kullanacağım için hangisini almalıyım konusunda bir karar vermem gerekiyor. Sizce hangisini almalıyım? Aralarındaki fiyat farkına değecek seviyede ses kasma vs. özellikleri iyi mi? Oyun oynarken performansları yakın mı yoksa özellikle şunu almalısın dediğiniz hangisi?

😢

Son düzenleme:
Güzel bir soru sormuşsun hocam ama malesef cevap gelmemiş. Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Nova5 e 6k arctis nova pro 12k fiyat ile satılıyor. İkisi arasında iki katı fiyat edecek kadar fark varmıdır?

1.5 Yıllık Nova 7 kullanıcısıyım gayet memnundum dün Nova Pro satın aldım. Bence aradaki fiyat farkına değecek çok bir şey yok, ama premium hissiyat istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Bence biraz zevk meselesine kaçıyor.

1.5 Yıllık Nova 7 kullanıcısıyım gayet memnundum dün Nova Pro satın aldım. Bence aradaki fiyat farkına değecek çok bir şey yok, ama premium hissiyat istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Bence biraz zevk meselesine kaçıyor.
Cevap için sağol hocam. Nova 5 aldım ve gayet memnun kaldım. Eski kulaklığım creative tactic sigma'ydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı