SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless alınır mı?

Ali Kutay

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim ben neredeyse 10 gündür bir kulaklık arayışındayım. Normalde limitlerim 7 bin civarlarındaydı hatta aklımda SteelSeries Nova 7 Wirelless vardı ama Nova Pro'nun özelliklerine hayran kaldım. Bir anda kendimi 13 bin civarlarında buldum. Şarkı dinlerim oyun oynarım bir de bu kadar para vermişken bir kulaklığı dışarıda da kullanmak istiyorum. Razer olsun Logitech olsun bunların wirelessına baktığım da mikrofonu tak çıkar yani ben bunları dışarı da Bluetooth ile kullanamam. Bu yüzden tercihim SteelSeries'ten oldu ama sizin de görüşlerinizi almak istiyorum. Neredeyse 3 yıldır James Donkey 712 kullanıyordum. Artık değiştireceğim. Almışken tam alayım uzun ömürlü olsun istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Aldım fakat Nova 7 Wireless aldım Nova Pro'ya o kadar para verilmezmiş ben normal bir oyuncu ve normal bir şekilde şarkı dinlediğim için Nova Pro daha üst segment bende araştırdım ve Nova 7 Wireless'a karar kıldım şu anda 3 haftadır bende güzel ses kailtesi olsun mikrofonu olsun sadece dip ses var onu da kulaklığın kendi ses ayarından birazcık kısınca gidiyor.

Nova Pro ile Nova 7 Wireless farkı ne ki hocam ses kalitesi olarak? Wireless olduğu için mi 7 aldınız acaba? Kullanımı nasıl?

Hocam ses kalitesi farkı tabii ki de vardır Nova Pro ile Nova 7'nin ama siz günlük bir kullanıcı iseniz ve ben bu kadar para vermek istemiyorum diyorsanız Nova 7 alın geçin ben düşündüm Nova Pro kablolu ile Nova 7 Wireless aynı para ne almalıyım diye bu kadar para vermişken Wireless almak daha mantıklı geldi kullanımı ve rahatlığı mükemmel zaten SteelSeries bu işte çok iyi bir marka başka bir önerim olarak Logitech G PRO X Wireless bakabilirsiniz ama ben bu kulaklığı neden aldım hem mikrofonu çıkarıp takma ile uğraşmıyorsun hiçbir markada böyle bir mikrofon tasarımı yok bu da dışarıda kullanım için daha rahat bir hale dönüşüyor hem evde kullanmak için hem de telefondan şarkı vb. şeyleri dışarıda dinlemek için aldım bass olsun ses kalitesi olsun tatmin edici Razer Barracuda Pro Wireless kulaklıkta var onu da çok araştırdım mesela ANC(gürültü engelleyici) özelliği bulunmakta fakat Nova 7 de bulunmamakta ama mikrofon olarak Nova 7'yi ben daha çok beğendim ve rahatlık olarak da Nova 7 bir tık daha üstünde dediğim gibi eğer paranız var ise işte ben bir kulaklığa 13K TL verebilirim derseniz Nova Pro gerçekten olağanüstü bir kulaklık kendim bir arkadaşta denemiştim gerçekten muazzam bir sesi var kablosuz olmasına rağmen kendi kararınız hocam.

Hocam sağ olun. Artics Nova Pro aldım. Kulaklık kulaklarımda baskı yapıyor biraz ağır ve sert geldi nedense? Bir de ses gelmiyor şu an.

Aslında çok rahat bir kulaklık bilmiyorum ses kartını taktıktan sonra otomatik her şeyi ayarlıyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…