SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless alınır mı?

Ben en son beyazını 12000 civarı görmüştüm, renk dışında fark var mı bilmiyorum.

Bana da kablolu versiyonunu etiketlediğim hocam önermişti.
O da belirtsin fikrini.

Ben en son beyazını 12000 civarı görmüştüm, renk dışında fark var mı bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2284165
Bana da kablolu versiyonunu etiketlediğim hocam önermişti.
O da belirtsin fikrini.
Ayrıyeten bir sorum olacaktı arkadaşlar size. Şuan hyperx cloud 2 kullanıyorum ve açıkçası ses konusunda memnunum lakin bu kulaklığı değiştirmek istememin tek sebebi kablolu olması. Novayı sadece kablosuz olduğu için alacam yani. Siz ne dersiniz değiştirmeye değer mi ?

Sadece kablosuz olduğu için alacaksanız Nova 7 kablosuz versiyonu alın, 2 katı fiyat farkı var, klavye ve mouseunuz kötüyse kalan bütçe ile klavye veya mouse alabilirsiniz.

Hocam cloud 3 wireless nasıldır ? O daha da ucuz.

O paralara Steelseries almanız daha iyi olacaktır, cloud 3 kulaklık pedi yapay deri gibi duruyor, zamanla çatlama, soyulma ve dökülme yapabilir, Steelseries kulaklıklar kumaş kullanıyor, Steelseries kullanıcısı olarak aşırı rahat olduğunu söyleyebilirim.

Bire bir karşılaştırması aşağıda, bu siteyi kullanarak ürün boyutu, sesi, mikrofon kalitesi gibi her şeyin karşılaştırmasını görebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…