SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless vs Audeze Maxwell

Levii

Megapat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar genel olarak sistemimi topladım ancak kulaklık konusunda kararsızım. Normalde SteelSeries aldım ama Audeze Maxwell'de alabilirim. Hangisi daha iyi? Müzik değil ancak Single Player oyunlar ve CS2 Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Ekstra olarak dizi film izleyeceğim. Tavsiyeleriniz ve tecrübeleriniz neler?

Kanka steelseries arctis 1 ve şuan 7 kullanıyorum. Steelseries yazılımda sorunlu onun dışı bir sorunu yok. 2 kulaklıktada zaman zaman ses gidiyor reset atmam gerekiyor.

Bak dostum düzgün ayar çekildi mi Adueze Maxwell'den iyisi yok. Direk oyun için en iyisi. Ama sana sorarım bir kulaklığa 22.000 TL verilir mi? Abartı bir para. SteelSeries gayet yeterli. Bana kalsa o da fazla.

Bak dostum düzgün ayar çekildi mi adueze Maxwell'den iyisi yok. Direk oyun için en iyisi. Ama sana sorarım bir kulaklığa 22.000 TL verilir mi? Abartı bir para. SteelSeries gayet yeterli. Bana kalsa o da fazla.

Kankam yurt dışından gelirken getireceğim ya. Açıkçası uzun bir süre ekipman yenilemek istemiyorum o yüzden en iyisini ve bana en iyi deneyimi yaşatacak olanı bulmaya çalışıyorum.

Kanka SteelSeries Arctis 1 ve şu an 7 kullanıyorum. SteelSeries yazılımda sorunlu onun dışı bir sorunu yok. 2 kulaklıkta da zaman zaman ses gidiyor reset atmam gerekiyor.

Bass hisleri nasıl hocam peki.

Ses kalitesi olarak bir sorun yok nova zaten daha üst düzey yayıncılar bile kullanıyor. Ama yazılımsal steelseries direkt. Diğer kulaklığı bilmiyorum ama arkadaşın dediğine göre zaten yurt dışından alacaksan onu alsan daha iyi ömürlük.

Kaça geliyor yurtdışinda ?

Maxwell kullanıyorum. Ses kalitesinde ötesi yok. Ama EQ ayarı yaparsan. Steelseries'in tek artısı dongle ile oyun vs. sesi ile bluetooth üzerindeki sesin bir arada (aynı anda) duyulabilmesi.
Bu arada Maxwell için en iyi müzik EQ ayarı The Odyofil YouTube kanalının Maxwell incelemesinde önerdiği EQ. Diğer türlü bu mu övdükleri kulaklık diyerek iade edersin. Bilgisayarda ses cihazı olarak Maxwell seçili iken Windows ses ayarından 24 BIT 96 KHZ'i seçin. Son seste bazı şarkılarda çıtlama olursa sebebi şarkının kalite düşüklüğü. Telefonda YouTube Music ile dinlediğim bazı şarkılarda ve PC'de bu oluyordu. Telefonda playlistimi yüksek kalitede indirince bu geçti.
Daha önce Razer Blackshark V2 Pro, Corsair HS80 Max kullandım. Bunun ötesi yok. Üstelik ses ayarları kulaklığın dahili hafızasında olduğundan diğer oyuncu kulaklıkları gibi zamanla yazılım sorunları yaşamıyorsun. Kendi tecrübe ve klandaki arladaşların tecrübesiyle sabit bu yazılımlar zamanla sorun yaşıyor. Sebebi kendi updateleri, Windows updateleri, antivirüs vs. olabiliyor zamanla.
Bilgisayar için ve telefonlar için (ios ve android) yazılımı sadece kulaklığın içindeki ayarlara ulaşıp değiştirmek için.
Bu sistemiyle çok stabil. Bu arada kesinlikle orjinal kulaklık padinin benzeri yedek pad alın. Dışı deri içi süngerimsi malzeme, tamamı hava alan kadifemsi malzemeden iki çeşit pad aldım. İkisi de sesin kalitesini çok fena düşürüyor.

Kaça geliyor yurt dışında?

Tax ile 247 dolar hocam.

Hocam muzik ile cok isim yok sadece oyunlarda mesela bir Call of Duty bir Battlefield veya RDR 2 gibi oyunlarda ve filmlerde patlamalari basslari en yuksek seviyede hissetmek istiyorum. Dediginize bakilirsa Audeze Maxwell alirsam EQ ayari yapmam gerekecek ki hiç anlamadigim isler açıkçası. Duz kullan tak yapan birisiyim. Bu yuzden ugrasmadan en iyi kaliteyi verecek bir şeyler bakiylorum.

SS'de Sonar uygulamasında hazır ayarlar var. CS2 ayarı vs. gibi ya da film izlerken kullanacağın hazır ayarlar vs. var. Ben 1 senedir kullanıyorum, memnunum.

SS'de sonar uygulamasında hazır ayarlar var. CS2 ayarı vs. gibi ya da film izlerken kullanacağın hazır ayarlar vs. var. Ben 1 senedir kullanıyorum, memnunum.

Anladim hocam sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…