SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless vs Audeze Maxwell

Hocam ikiside normalde aynı fiyatlarda olması gerekiyor. Yurtdışında ne kadar?

Ben nova pro wireless kullanıyorum 1 haftadır, trdeki fiyat yurtdışından daha ucuz(10 bin lira trendyoldda) bunda da eq ayarı gerekiyor yoksa kulaklık iade olacaktı valla 😀 hala rainbow için ayar bulamadım, ama müzik için güzel bir ayar buldum.

Hocam bence bir hata yapıp SS alma Audeze daha iyi.

Neden hocam?

Hocam ikisi de normalde aynı fiyatlarda olması gerekiyor. Yurt dışında ne kadar?

Ben Nova Pro Wireless kullanıyorum 1 haftadır, trdeki fiyat yurt dışından daha ucuz(10 bin lira trendyoldda) bunda da EQ ayarı gerekiyor yoksa kulaklık iade olacaktı vallahi 😀 hala rainbow için ayar bulamadım, ama müzik için güzel bir ayar buldum.

SS sonar diye bir uygulama varmis @Toos adli hocam soyledi oradan yapilabiliyormus sanirim.

Sanirim biraz gec sordum soruyu. SS aldiktan sonra... Neden hocam?

Globalde birebir kıyasta daha iyi olduğunu söyleyenler çoğunluktaydı. Ayrıca Maxwell'in aklınıza gelebilecek her bağlantıya müsaade etmesi bence çok iyi bir olay.

Dongle, kablolu USB, 3.5mm, BT. Çok yönlülük açısından iyi olduğunu düşünüyorum.

Neden hocam?

SS sonar diye bir uygulama varmis @Toos adli hocam soyledi oradan yapilabiliyormus sanirim.

Sonar berbat. Yalnız logitech ve diğer markalardada aynı sorun mevcut. Yazılımla kurtarmaya çalışıyolar iyi değil. Ancak ne olursa olsun maxwelle o para verilmez sandığın kadar muazzam kulaklıklar değiller fiyatlarına göre.

Sonar berbat. Yalnız Logitech ve diğer markalardada aynı sorun mevcut. Yazılımla kurtarmaya çalışıyolar iyi değil. Ancak ne olursa olsun Maxwell'e o para verilmez sandığın kadar muazzam kulaklıklar değiller fiyatlarına göre.

Ya yillardir HyperX Cloud 2 kullanıyorum ve gayet yeterli geliyor aslinda. Sadece uzmesin yeterli gozuyle bakiyorum artik cok ekstrem beklentilerim yok hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı