SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Xbox PC Uyumu

yasingunaydin

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Bilimci
Merhaba,

Arctis Nova Pro Wireless'in Xbox ve PS sürümleri var bildiğiniz üzere. Xbox versiyonu diğer versiyondan çok daha ucuz. Arada 5-6k var. Bu cihazların arasındaki fark nedir? Ürünü sadece PC'de kullanacağım. Uyumluluk sorunu yaşar mıyım ve sonar yazılımını kullanabilir miyim?

İkisinide PC'de kullanırsın. PS5 sürümü Xbox'ta çalışmaz tam terside PS5 için geçerli.

Sorun yaratmaz ama bu kulaklık sence bu fiyata değer mi?

İkisinide PC'de kullanırsın. PS5 sürümü Xbox'ta çalışmaz tam terside PS5 için geçerli.

Sorun yaratmaz ama bu kulaklık sence bu fiyata değer mi?

Sormak istediğim bazı yerlerde xbox kontolcüsü olarak görüyormuş sonar çalışmıyor. Ben pcye xbox portundan değil de ps portundan bağlansam xbox portunu hiç kullanmasam sonar’ı kullanamaz mıyım?

Arctis nova 7 wireless’ın 8k olduğu yerde bu bedava.

Kullanırsın gene sorun olmaz zaten PC'ye dac var o ekranlı alıcıyı bağlıyosun USB ile ondan sonra kulaklık alıcıya bağlanıyor.

Kullanırsın gene sorun olmaz zaten PC'ye dac var o ekranlı alıcıyı bağlıyosun USB ile ondan sonra kulaklık alıcıya bağlanıyor.
Xbox portunu değil de diğer portu kullanıp sonar yazılımını da rahatlıkla kullanabiliyormuşuz. Ben zaten sadece pc için kullanacağım. PS&PC versiyonu 16k iken xbox versiyonu 9,7k idi. Benim için en mantıklısı Xbox versiyonu satın almaktı. Mağazadan satın aldım, teşekkür ederim.

İfadeler: DMN
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…