Merhaba kulaklık almak istiyorum, hem oyunda hem müzikte en iyi olan Arctis Nova Pro almaya karar verdim ama normal olan ile Xbox olan arasında güzel fiyat farkı var. Xbox olanın üstünde PC'de yazıyor. Kullanan varsa normal model ile Xbox model arasında ne gibi fark var söyleyebilir mi?
Merhaba bende şimdi Xbox modelini aldım. Alma sebebim ise fiyat farkından dolayı. Benim bilgisayarım Monster tulpar ben bu kulaklığı özelliklerinden feragat etmeden kullanabiliyor muyum yoksa PC versiyonunu mu almalıydım. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Merhaba bende şimdi Xbox modelini aldım. Alma sebebim ise fiyat farkından dolayı. Benim bilgisayarım Monster tulpar ben bu kulaklığı özelliklerinden feragat etmeden kullanabiliyor muyum yoksa PC versiyonunu mu almalıydım. Cevaplarsanız çok sevinirim.
Bitler hzler yani kulaklığın kendi özelliklerinden kalitesinden herhangi birinden feragat etmeden kayıp yaşamasan kullanabiliyor muyum? Kutuyu daha açmadım iadede sıkıntı olmasın diye
Bitler hzler yani kulaklığın kendi özelliklerinden kalitesinden herhangi birinden feragat etmeden kayıp yaşamasan kullanabiliyor muyum? Kutuyu daha açmadım iadede sıkıntı olmasın diye
Xbox ile pc arasında 4 bin tl fark var, bu farkı vermeye deger mi ? Merak ediyorum. Siz kullanacak mısın ? Veya kullanırsanız bilgilendirme yapar mısınız?