SteelSeries Arctis Prime kulaklıkta ses kötü gidiyor

Umutz57

Hectopat
Daha fazla  
SteelSeries Arctis Prime kulaklık aldım 1 hafta oldu kulaklık güzel fakat Discord'da arkadaşlarla konuşurken sesimin kötü geldiğini söylediler. Ne kadar ayar yaptım boş araştırdım bir şey bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı? Sesim karşı tarafa kötü gidiyormuş. Önceki dandik kulaklığımın micinin daha iyi olduğunu söylüyorlar. O kadar para verdim. Bu kadar kötü olmaması lazım aslında bilgisi olan var mı? Yardım edebilecek?

Kulaklık bu.

Bende SteelSeries Nova 1 var. Anlamadığım şekilde sadece benim bilgisayarımda cızırtı yapıyor. Ben SteelSeries uygulaması ile çözdüm. Belki senin de işine yarar. Uygulamayı karıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu kulaklık analog bir kulaklık kendi ses kartı ile gelmiyor anakartınızın ses ünitesinden güç alıyor dolayısıyla çok iyi bir anakartınız yoksa hem ses hem mikrofon tarafında en iyi performansı alamazsınız önceki kulaklığınız muhtemelen ses kartı olan bir modeldi, steelseries yazılımını kurcalayın biraz gene olmazsa en iyisi bir ses kartı almak veya paranız var ise güzelinden bir tane ses ünitesi alın o zaman kulaklığın ses performansı muazzam oluyor.

RTX ekran kartınız var mı? Varsa Broadcast indirip gerekli filtreleri uygulayıp bir de öyle deneyin. Eğer yoksa Amazon.tr'den Creative G3 alın. Onun uygulamasını indirip. Onun üzerinden gerekli filtreleri uygulayın. Tabi eğer çok iyi bir anakartınız varsa 2. seçeneği silebilirsiniz. Anakartınız çok iyiyse anakartın size sunduğu programlar olmalı bu ayarlar için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı