SteelSeries Arctis Prime ses çok az gidiyor

eagle16

Hectopat
Merhaba, SteelSeries Arctis Prime kulaklığımda sesim karşı tarafa çok az gidiyor ve YouTube'dan herhangi bir şey açtığımda videonun sesi karşı tarafa aynen gidiyor.
(Herhangi bir seste de karşı tarafa gidiyor)

Sağ altta ses butonuna sağ tıkla oradan Ses efektine tıkla ordan kayıt de mikrofonu seç düzeyler de fulle (basslı olabilir çok açarsan ayarla onu)

Arama'ya mmsys.cpl yazıp Kayıt kısmında kulaklığın mikrofon ayarını kontrol edebilirsin sesin az gitme sorunu için. Diğer sorun ise "Stereo Karışım" aktif ise devre dışı bırakabilirsin ona rağmen düzelmezse de ses sürücüsünden kaynaklanıyordur. Ses sürücünüzün modelini AIDA64 üzerinde Multimedia > PCI / PnP Audio kısmında görebilirsin.

Sağ altta ses butonuna sağ tıkla oradan Ses efektine tıkla ordan kayıt de mikrofonu seç düzeyler de fulle (basslı olabilir çok açarsan ayarla onu)
Eki Görüntüle 2030234
Fullde zaten
Ses fullde 2. dediğiniz ayarı bulamadım driverler böyle

Dosya Ekleri

• 1700921239982.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 25
Fullde zaten

Ses fullde 2. dediğiniz ayarı bulamadım driverler böyle
Eki Görüntüle 2030287

mmsys.cpl 'deki kayıt bölümünde Stereo Mixer ya da Stereo Karıştırıcı diye bir seçenek daha olması lazım görünmüyorsa devre dışıdır muhtemelen. Realtek ALC897 sürücüsünü silip tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. Arama'ya devmgmt.msc yazdıktan sonra Ses girişleri ve çıkışları kısmında Realtek ALC897 olacaktır sağ tıklayıp Cihazı kaldır'ı seçin daha sonra sürücüyü aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Kurulum sırasında hata verirse cihazı restart edip kurabilirsiniz.

denedim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…