Yeni kulaklık alacağım SS Arctis Prime vs HyperX cloud 2 arasında kaldım. Bütçe 3000 zorlarım başka bunlardan kaliteli kulaklık varsa önerirseniz sevinirim.
Not: Sıkı oyuncuyum ağırlıklı olarak PUBG.
Yeni kulaklık alacağım SS Arctis Prime vs HyperX Cloud 2 arasında kaldım. Bütçe 3000 zorlarım başka bunlardan kaliteli kulaklık varsa önerirseniz sevinirim.
Not: Sıkı oyuncuyum ağırlıklı olarak PUBG.
Hyper X 2 kullanıyorum 2 yıldır. Son derece memnunum uzun süre kullanımda bile rahatsızlık vermiyor çok konforlu. Ses kalitesi de gayet iyi fps oyunlarında her yeri duyabiliyorum. Kıyaslama yapamam diğerini kullanmadığım için ancak Hyper X konusunda fikrim bu
HyperX 2 kullanıyorum 2 yıldır. Son derece memnunum uzun süre kullanımda bile rahatsızlık vermiyor çok konforlu. Ses kalitesi de gayet iyi FPS oyunlarında her yeri duyabiliyorum. Kıyaslama yapamam diğerini kullanmadığım için ancak HyperX konusunda fikrim bu.
haklısın şu an alınacak olsa bütçe varsa daha iyisi alınır. Ben 2 sene önce almıştım o zaman iyiydi bozulmadığı için de hala da konforlu şekilde kullanıyorum.
En ucuz Razer Blackshark V2 Special Edition RZ04-03230200-R3M1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 Special Edition RZ04-03230200-R3M1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 10.618,00...
Ağrittigi falan yok, eğer çok şüphe ediyorsanız Wicked Cushionsun pedlerini satın alabilirsiniz, ayrıca bütçen Cloud 3'e yetiyorken neden Cloud 2 tercih ediyorsunuz?