SteelSeries Arctis Prime vs HyperX Cloud 2

EGEMEN_IIII

Centipat
Daha fazla  
Yeni kulaklık alacağım SS Arctis Prime vs HyperX cloud 2 arasında kaldım. Bütçe 3000 zorlarım başka bunlardan kaliteli kulaklık varsa önerirseniz sevinirim.
Not: Sıkı oyuncuyum ağırlıklı olarak PUBG.

Yeni kulaklık alacağım SS Arctis Prime vs HyperX Cloud 2 arasında kaldım. Bütçe 3000 zorlarım başka bunlardan kaliteli kulaklık varsa önerirseniz sevinirim.
Not: Sıkı oyuncuyum ağırlıklı olarak PUBG.

Prime daha iyi fakat biraz eski kaldı ve yorumlarına bakacak olursak pedleri terletiyor. Bu model gerek ses gerek mikrofon olarak ikisinden de üstün:

Hyper X 2 kullanıyorum 2 yıldır. Son derece memnunum uzun süre kullanımda bile rahatsızlık vermiyor çok konforlu. Ses kalitesi de gayet iyi fps oyunlarında her yeri duyabiliyorum. Kıyaslama yapamam diğerini kullanmadığım için ancak Hyper X konusunda fikrim bu

Başka tercihiniz varmı
Ağır sıktığını falan söylüyorlar.

Cloud 2 eski kaldı artık hocam, ille de HyperX istersen Cloud 3 alırsın ama HS80 daha iyi.
haklısın şu an alınacak olsa bütçe varsa daha iyisi alınır. Ben 2 sene önce almıştım o zaman iyiydi bozulmadığı için de hala da konforlu şekilde kullanıyorum.

Corsair HS80 modeline baktım kulak falan ağrıtıyormuş geriye Cloud 2 ya da BlackShark V2 kaldı

Corsair HS80 modeline baktım kulak falan ağrıtıyormuş geriye Cloud 2 ya da BlackShark V2 kaldı.

Biraz çıkıp bunu al daha güzel:

Corsair HS80 modeline baktım kulak falan ağrıtıyormuş geriye Cloud 2 ya da BlackShark V2 kaldı
Ağrittigi falan yok, eğer çok şüphe ediyorsanız Wicked Cushionsun pedlerini satın alabilirsiniz, ayrıca bütçen Cloud 3'e yetiyorken neden Cloud 2 tercih ediyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…